blomsterdax





Nu är det dags för veckans blomsterinköp! Ska iväg och inhandla hos min kära väninna inför helgen, blir nog pioner, en hortensia, ranunklar och ev vit orkide till badrummet... ja vi får se vad det blir mer. På mässan köpte jag underbara boken 59 buketter från min trädgård - och lite till, av Denise Grünstein. Den är helt fantastikst! Förgyll nu helgen med blommar alla ni!

Kommentarer

Anonym sa…
Jag köpte rosor till min nyfyndade tennvas i morse. Blommor tillför det lilla extra! Visst är boken fantastisk. Jag har bläddrat i den otaliga gånger och återvänder alltid till den. Ha en fin dag!
Härligt med lite färska blommor! Jag älskar hortensia!
Ha en bra dag!
Sol sa…
Hei hei. Vakker blogg du har ;-} det er herlig å kjøpe blomster til helgen...Det skulle jeg også gjerne gjort,men jeg skal en tur til Göteborg og blir borte i noen dager, og da får man jo ikke nyte buketten....;-} Ønsker deg en riktig god helg!
Miss Marie sa…
jag alskar den boken, bilderna ar sa vackra och inspirerande!
Anonym sa…
Vilka vackra bilder, blev genast inspirerad att köpa en bukett av mina favoritblommor ranunkler:)
vilka vackra bilder! Mina färgglada nejlikor som jag köpte för säkert 2 veckor sedan börjar först nu bli lite tråkiga.. så det blir kanske så att man firar helgen med lite blommor :)
Anna sa…
Ja, blommor är verkligen för härliga! Jag undrar vad floristerna gör med alla blommor dom inte säljer som blir gamla. Slängs dem bara?
liz sa…
love your site and design sense!
Vilken härlig bok, vackra arrangemang - tack för tipset!

Favoriter bland blommor är många... ibland romatiska rosor mixade med kvistar från äppelträd... Pelargoner är aldrig fel...
Välkommen in till mej.
Ha det så gott!
Kram L-Lott
Ludvigsdal sa…
Hej måste bara säga att jag är beroende av att läsa din blogg....behöver inspirationen trots att jag är inredare så har ja helt tappat inspirationen men tackvare din blogg så känner jag inspirationen komma.
Anonym sa…
Vilka underbara bilder!

Populära inlägg