trädgårdsbod


I skrivande stund håller min käraste och hans pappa på att planera för att bygga vår lilla förvaringsbod. Tanken är att ha en liten bod där man kan förvara ett mindre vedförråd, grillen, dynor, lite redskap etc. Ingången blir från altanen och här ska även mitt planteringsbord stå. Nu kommer det roliga, har försökt att göra en liten skiss för att visa lite.. (den ser helt galen ut jag vet). På kortsidan av boden tänkte vi bygga ett litet växthus av de vackra gamla fönstren (handblåsta), som vi sparat från de lilla huset som tidigare stod på tomten. Nu förvaras fönstren tillfälligt hos våra grymma grannar.
Växthuset blir inte så stort utan ska rymma lite tomatplantor typ. (ett större får det bli på sikt).
Efter växthuset kommer en liten kryddträdgård i två träkuber. Ja, det är iaf tanken...
Man kan tro att vi är helt klara invändigt (då vi nu pysslar ute), vilket inte alls stämmer. Men man vill ju passa på att vara ute nu om kvällarna efter jobbet då det är så ljust och härligt! godkväll xx

Kommentarer

Men så härlihgt det kommer att bli!

Hihi - vet hur svårt det är att göra skisser på datorn.

Kram Maud
..ja e lite vimsig *ler* såg just jag kommenterat ert badrum 2 ggr..jaja..så kan det bli ibland..ser framemot sommarbilder.

marie
Mia sa…
Det var lite svårt att se men det lilla jag såg ser bra ut! Haha! En kryddträdgård låter mysigt...

Kram, Mia
Oooh I love the criss cross balastrades on your verandahs. I so wanted to have that design but our local council will not allow them! It's so difficult getting anything stylish approved here!
Såå mycket fina bilder du visar! Roligt att hitta din sida, är rätt ny i bloggvärlden. Ser fram emot att följa din väg till Drömhuset!

Må så gott!
Lisa på Furutorp
Så mysigt! Man kanske skulle fixa till nåt sånt av de gamla fönster man har kvar? Jag har inte heller behov av så stort växthus, men visst skulle det vara fräscht med egna tomater och gurkor.
Det blir säkert mycket tjusigare än på ritningen:)
Skönt att kunna njuta av ljusa kvällar.
Miss Marie sa…
erat hus ar ju verkligen otroligt vackert!
Vilka duktiga män du har!!! Och så läckra drinkbehållare i inlägget under!!! Mari.
Du fortsetter og imponere meg, jeg er helt satt ut av ditt fine bad!!! Oj for noen vakre detaljer. Supert!!

Klem Aina

Populära inlägg