måndag 28 april 2008

inbyggd bokhylla?


Såhär ser det fortfarande ut i ett av hörnen på övervåningen (phuu). Kartongerna är fyllda med böcker och plattor (har förflutet inom musikbranschen). Tanken är att det skall byggas en platsbyggd bokhylla... (liknande nedan) vi har bara inte kommit så långt. Och undrar just nu vart vi skall få energin ifrån... Well well "Rom byggdes inte på en dag", som de säger. Nattinatti

Inspirationsbild. Vill ha en liknande men utan krusidull där uppe etc.

7 kommentarer:

Pernilla sa...

Underbart att se att det är lite bråte kvar att ta tag i. Har oroat mig lite för att ni har sådan ordning redan. Jag har sett framför mig hur ni sliter varje ledig minut med att fixa och fixa och fixa. Eh - inser nu att det kanske ni gör och ändå har kvar att packa upp... I alla fall! Jag tycker att det är sunt att inte göra allt på en gång.

Karlsebakken 37 sa...

Åh, jag var bara tvungen att säga precis samma sak! Så skönt att se att det är fler som har åtminstonde en hörna med lådor i mer eller mindre oordning...! Ni har ju ändå kommit otroligt långt och det är verkligen en inspriationskälla när orken tryter och man undrar om man någonsin kommer att bli klar...!

Strandviks-Villan sa...

Kul att du visade en sån bild! För oss finns det grejer kvar att ta itu med sedan flytten för 1½ år sedan... Fast då märker man ju att man egentligen inte behöver alla de sakerna, så lika bra att göra sig av med dom! Skönt det också! Ta det lugnt!

Fredrik sa...

kommer bli riktigt fint! Kul att läsa och inpseraras av dig och ditt hem!

Kia sa...

Skönt att se att det finns lite kvar att göra för er...
Har förundrats över energin du har många gånger skall du veta. Du har så himla fina ideer. Tycker era blivande inbyggda bokhyllor ser jättefina ut!

mia sa...

Den ser grymt snygg ut. Håller med - utan krusiduller!

Kram Mia

Classic style in city sa...

hej, vi har byggt liknande..verkligen snygg bokhylla !!