"fransk järnsäng"foto: dreamhouse
Idag har vi varit väldigt produktiva. Ett besök hos trädgårdsmässan, mysigt att gå runt men tyvärr inte alls så inspirerande som vi trodde att den skulle vara. Rätt mycket som är "kackigt" om man säger så. Men skönt att komma iväg en sväng iaf. Sen var det dags för gummistövlar. Vi har planterat vårt första träd!! hade såklart tänkt att visa men bilderna blev så usla, ska ta nya. Lovar att skriva mer om det sen (och varför bollpil etc). Syrenhäcken sitter även där den ska, längtar tills att den börjar blomma... eller det ska bli härligt att bara se de gröna bladen slå ut (den knoppar redan). Lovade ju i all hast nya bilder från badrummet men då vi spenderade all den ljusa tiden utomhus så blev det inte mkt med det. Men här ser ni en glimt av vår franska järnsäng som står i ett av rummen. Det är verkligen inte klart här men, more to come...

Kommentarer

Härligt, det ser fint ut!
Men gud så fin seng!!! Jeg leter også etter en, og jeg håper virkelig jeg er like heldig som deg med å finne en før jeg flytter. Det vil si, jeg har 6 uker på meg. tjoho!

Ja, så herlig med en liten utflykt. Våren er min aller beste sesong, det kribler i magen og jeg er glad hver eneste dag. Fine planer hører til. Ha herlige vårdager!!

Ps: Du høres så glad ut! :))
Ser vackert ut! Är ju väldigt avundsjuk på den sängen.....

Gillar när man blandar vitt med svart o lite brända toner. Snyggt!

Kram L
Jag tycker sängen var underbar- sådär lite skavd och shabby!
Nu har jag lärt mig ett nytt ord - kackigt - härligt! Skrattade gott.
Vad betyder det egentligen?
Är ju en lite oerfaren norrlänning;-)
Tur att man inte kostade på sig en resa då.

Kram Maud
Miss Marie sa…
vilken vacker sang!

Populära inlägg