pimpa tvättstugan



Jag längtar tills våran tvättstuga är helt klar. Vi ska tapetsera den med sandbergs tapet som är rosa/vitrandig. Ska sätta upp vita hyllor och fixa till. Tvättstugan ska vara lika mysig som resterande utrymmen enligt mig. Mamma har sytt ett drapperi av ett green gate tyg som hänger framför skåpet vid tvätthon. Nu har cath kidston härliga tvätt tillbehör, man kanske inte har råd att använda till vardags, men ibland... och så fina flaskor blir man ju glad av.

Kommentarer

Anonym sa…
Jag håller helt med. Klart att man ska ha det fint i tvättstugan också, där tillbringar man ju en del tid. Mina ungar tycker att jag är knäpp när jag vill ha det fint i skåpen, men jag ser ju insidan ofta, det är ju viktig att jag tycker om det jag ser..
Anonym sa…
skulle åxå valt de där i tvättstugan om ja hade någon:P
Anonym sa…
Vad fina flaskor,man kan ju fylla på med billigare tvättmedel etc när det dyra är slut....det är ju bara du som använder tvätt stuga då spelare det ju ingen roll vad som är i det vet ju bara du.)
Längtar efter att se hur det blir.
Ha en härlig söndag!
Mvh
Sofia
Anonym sa…
Hej, de ser ut att lukta vääldigt gott! Fota gärna din tvättstuga, behöver inspiration!
Zizzi sa…
Man kan ju köpa flaskorna och det och sen fylla på med "vanligt" tvättmedel.
Kram cissi
Visst är de härligt med en fin tvättstuga!
Flaskorna var fina - man kanske kan återanvända dem sedan med coops variant ;)
Hoppsan såg att Zizzi redan skrev det.

Kram Maud
Mia sa…
Lite väl dyrt för vardagstvätten, iaf för mig som tvättar två tre gånger i veckan.
Söta är flaskorna i alla fall.
Å ja, hennes produkter är så härliga och som sagt, man kan ju lyxa till och använda dom ibland, jag har House doctors köksspray, doftar så gott men en aningens dyrare än vanlig köksspray men lite vardagslyx måste man få unna sig... Mari.
Klart man ska ha det fint i tvättstugan också, där man spenderar så mycket tid! Läckra förpackningar. kram!
Anonym sa…
Dit hus er fantastisk, og jeg er sikker på din tvättstuga bliver vacker. Skulle selv have ordnet huset i dag, men brugte i stedet tiden på at finde smukke tvättmidler på nettet til at lægge på min nye blog...
Ja det er jeg helt enig i! Alle rom i huset bør ha egen personlighet synes jeg. Det gjør alle hverdagens formål litt koseligere enn det i utgangspunktet er.
Herlig Design på flaskene!

Aina
Grattis du ligger nr.1 på topplistan..kul...
vilket mysigt hus ni har och jätte fina bilder du bjuder på.
Ha en bra dag!
Kram Maria
Anonym sa…
så vackert ni bor. verkligen mysigt. har ni byggt hela huset själva?
Anonym sa…
Vilka härliga saker för tvättstugan! Gillar också Greengate men plånboken är inte alltid lika förtjust, tipsar om ett billigare alternativ idag så blir det pengar över till mycket annat smått & gott! Ha en mysig kväll!
Anonym sa…
Vilken underbar blogg! Här ska PIMPAS!!!

Du som gillar inredning borde titta på http://www.hoom.se för inspiration.
Jeg gleder meg til du viser bilder av vaskerommet ditt. Grenn gate forheng....å jeg gleder meg enda mer. Vil se bilder nå!!! Ha en fin fin kveld:O)
Fina grejer till tvättstugan!

Passar på att förvarna dig om att jag gör lite förändringar på min blogg och vill samtidigt klargöra att du kommer SJÄLVKLART vara fortsatt välkommen in att läsa på Seaside Living!

Många kramar Jenny

Populära inlägg