nu gäller det


äntligen fredag. min första arbetsvecka på mitt nya jobb.. i nästan fem år har jag gått till ett och samma ställe, from i måndags var det en ny riktning. det kommer såklart ta ett tag att innan man känner sig helt 'hemma', det gör det alltid. men känns oerhört bra efter så pass kort tid, känner mig väldans välkommen.. men jobbigt dock, är galet trött. igår var det avslutning med mitt gamla jobb (åh så kul), idag sommarfest med det nya.. ingen rast ingen ro. och på söndag smäller det, visning av lägenheten. behöver alla era tummar... kommer typ dö av nervositet under nästa vecka när väl budgivningen tar fart.. åh.. vi behöver varenda krona kan jag tala om. så imorgon storstädning och nerpackning av överflödiga ting. hoppas ni får en galet skön helg!

Kommentarer

Signes Vind sa…
Vad spännande med nytt jobb. Skulle vara spännande att veta inom vilken bransch men förstår om du vill vara lite hemlig.
Lycka till med visning - det går säkert jättebra! Skön helg / Lotta
Anonym sa…
Lycka till med nya jobbet! :) Och här är två tummar hållna för att visningen ska går bra på söndag!
Ha en bra helg! Kramar! :)
Pernilla sa…
Oj oj oj. Håll huvudet kallt och lycka till med lägenhetsförsäljningen – det kan inte gå fel!
Anonym sa…
Gillar verkligen din sajt med underbart fina inspirationsbilder. Vi har gått igenom samma resa som ni också med New England som inspiration och på andra sidan av stan - nämligen Resarö. Många av dina bilder är samma som vi använde som inspiration - lustigt. Vill bara varna för att det är en tuff process men nytt jobb och husbygge samtidigt - särskilt om man gör en del själv....som vi gjorde. Önskar dig stort lycka till! Det kommer säkert bli kanonfint.

PS. Appropå damm och mörka golv - vi har mörka golv och så farligt är det inte. Däremot kan jag tipsa om ett smart centraldammsugar-inblås i direkt golvsockeln i hall och kök. Vi bara sopar ihop allt lite snabbt och trycker till med foten så åker det direkt in i väggen. Helt suverän funktion.DS.

Annika
Anne sa…
Her kunne jeg ha tenkt meg å sitte du...Så vakkert. Skal nå kose meg videre i bloggen din. Entidlig lørdag morgen, resten av huset sover og jeg koser meg med kaffe og bloggen din :-)
Anonym sa…
Det er alltid slitsomt å begynne i ny jobb, alt er jo nytt...hektisk festeaktivitet også, tjhi...bruker å komme oppå hverandre slike ting også.

Ønsker deg lykke til med visning og budgivning, håper det tar helt av, og at budene flyger i taket!
Anna sa…
Vilken underbar bild, där skulle jag gärna vilja vara just nu.

Lycka till med försäljningen. Vi hoppas kunna lägga ut våran till försäljning nästa vecka också.

Håller tummarna för er!
Anonym sa…
Lykke til, vi har tummarna upp;)
Det går sikkert veldig bra! Kos deg med ny jobb, det er mye som skjer på en gang, men det er jo spennende da:)
Anonym sa…
Åh, lycka till! Både med jobb och försäljning!

Ps. du har blivit utmanad av mig, om du har tid... /Terese
Oj så spennende tider for deg med så mye nytt og så mye som skjer. Det tar jo som du sier litt tid før man venner seg helt til noe nytt, og jeg husker selv at jeg selt de 2 første ukene. Mye kommer av spenninger og da :)
Du får ha lykke til med visning, krysser fingrene!
Ha en flott helg!
Anonym sa…
Lycka till! Kan ni inte lägga upp lite bilder på din lägenhet eller åtminstone berätta i vilket område som ni bor i just nu.. är så himla nyfiken! (c,
Anonym sa…
Ønsker deg lykke til i din nye jobb, vet presis hur du har det. Jeg er ganske ny selv i min jobb, knappe 2 mnd. nu. Tvi tvi
Tingeltangel sa…
Hoppas det gick bra med er lägenhetsvisning så ni får en massa pengar att förverkliga drömhuset för.
Milly sa…
Lycka till med lägenhetsförsäljningen och med nya jobbet! Spännande!
dreamhouse sa…
alla:ni är ju världens raraste!! ååh blir så glad och varm för all er support.. behövs nu kan jag säga..

signe: ja jag vill vara lite anonym men har nu gått från musikvärlden tillbaka till tv-världen..


c: gällande bilder på min lägenhet så inväntar jag huset istället.. känns bättre så..men den som väntar på nåt gott..;) så glad att du är här!

koselig koselig: lycka till, till dig med.. det lär ta ett tag innan man kommer in i det..kram

tack en än gång! ha en mysig kväll!!

annika: va kul! skulle vara spännande att se lite bilder, mejla mig om du vill.. ja det kommer inte bli lätt med både nytt jobb och husbygge.. men detta nya jobb dök upp och kunde inte tacka nej.. jag får andas extra mycket och ta hjälp.. phuu

anemone: va kul att du hittat hit! och hoppas du gillar och kommer tillbaka. lät så mysigt.. en stund för sig själv..;)

anna: lycka till ni med!
Anonym sa…
Jag ser verkligen fram emot de bildern på ert hus! Jag kan knappt bärga mig! Kan ni inte skynd på lite! hahahaaaaaa..... men vet du vad jag hittade bilderna på den... åhh ni har det så fint! Det måste ha varit rena "bondturen" för mig!

Tack för din underbara blogg du anars inte vad du förgyller mina dagar! TACK snälla rara! kramar
dreamhouse sa…
haha.. jamen där ser du..;) det är mycket man vill ändra och fixa men det får bli till huset! tack snälla du och blir såå glad att du är här o kikar och följer! ha en skön vecka! kramkram

Populära inlägg