torsdag 3 maj 2007

pricken över i:et


källa: eget kollage från google.
åh vad jag älskar dessa klassiska amerikanska postlådor (rural mailbox). har alltid gjort, de har funnits i typ 'urminnes' tider och hur många gånger har vi inte sett dem i amerikanska filmer.. så min första tanke är ju såklart att jag bara måste ha en sådan här, men har nog insett att de inte är så praktiska.. tror inte man får plats med så mycket. alla inredningsmagasin som dräller in, filmer etc.. hmm... måste undersöka.

11 kommentarer:

Bodil sa...

Jag förstår vad du menar, men de är verkligen fina och passar ju precis med stilen ni försöker skapa med och i ert nya hus.

moderncountry sa...

Heisann! Vet du, jeg synes de er kjempeflotte jeg også, men de er ikke så veldig praktiske. Søtra mi hadde en en gang men byttet den ut. Det var nemlig ikke så stor plass, og alle blader og aviser måtte bli rullet, og ofte ble de skrukkete eller kantene ble revet opp :(

eastcoastmom sa...

De finns i två storlekar, vi har den vanliga, mindre. Och visst rymmer den mycket!

Vad som är bra är att det är mindre risk att man får posten våt när det regnar, ibland händer det ju att locket står öppet. I en svensk vanlig brevlåda blir posten dyngblöt!

Den här brevlådan, i en massa olika färger är den abolsut vanligaste, flaggan används när man har post som brevbäraren ska hämta.

Vildängel sa...

Praktiska? Kanske inte... Snygga? Utan tvekan! :)

dreamhouse sa...

bodil: ja visst skulle det passa perfekt!

moderncountry: hmm har nu läst att det finns olika storlekar iaf..

eastcoastmom: åh va bra att du är därborta och kan flika in. tusen tack! ska kolla upp om jag hittar den stora varianten här! och du har ju helt lätt, regnar inte på posten..

vildängel: jomen de kanske är det .. trots allt...;)

kram alla!

molly's heaven sa...

Jeg tror de er både praktiske, og vakre, jeg har funnet en jeg skal bestille, med blomsterkasse bak på søylen....skitlekker;) Også har jeg tenkt å lage noen lignene...eh dvs mannen min...jeg har tegnet:))
Den jeg har bestilt er hvit søyle, svart kasse, og med rødt flagg;)

dreamhouse sa...

mollyshus: ååh har du någon bra sida du beställt ifrån? lutar att att vi köper en sådan här.. hihi.. galet att jag planerar postlådor nu..

molly's heaven sa...

Neida, den planla jeg 1 år før vi begynte på huset hihi;) Jeg kan sende den til deg på mail, hvis jeg får mailadressen din, har ikke helt lyst å dele den med alle enda;) Kan legge ut et bilde på bloggen min i helgen også:)

dreamhouse sa...

mollys heaven: jamen det förstår jag! gärna, vill ha en heltvit iof, men det kanske har fler.. här kommer min mejl dreamhousecammy.gmail.com

tack söta o kraam!

lenfre sa...

Fina, men vad säger posten? I vårt villaområde har posten satt trista lådor i grupp, och också tidningar kommer där. Så en egen postlåda skulle mest bara bli prydnad

dreamhouse sa...

lenfre: nejdå inge problem, alla har en egen postlåda vid ens egen tomt (du kan ha en precis som du vill). så för den sakens skull så är det ok!