onsdag 23 maj 2007

stylish dammjagare


med tanke på föregående inlägg så är det ju knappast det optimala valet om man är djurägare eller egentligen bara äter en liten skorpa eller nåt.. men i vårt fall är det värt det.. (säger jag nu...hehe). såklart har vi redan tänkt på det och kommer att ha en sådan här sladdlös dammsugare från electrolux (ergorapigo), hängades nära till hands för att snabbt kunna dra en svängom om dan. superstylish är den ju oxå. vill ha den silverblå eller silvervita.

14 kommentarer:

bagateller.se sa...

Mm, håller helt med dig om de mörka golven i ditt förra inlägg! :)Supersnyggt! Den här damsugaren är inte fel heller! /Terese

Pernilla sa...

Har gett dig en liten utmaning - den om favoritsaker - har du lust och tid, är vi alltid nyfikna!

Cilla sa...

javisst, mörka golv är snyggt, men oj vad dammråttorna förökas snabbt...men med en sladdlös dammsugare fångas de snabbt. Den va snygg..kunde oxå ha en till våra mörka golv :)

[Ps. Har bytt bloggadress/mvh fd kol&krita. Välkommen in!]

Lotten sa...

Jättesnyggt med mörka golv!

Angående dammsugaren så har jag en sådan röd i köket och måste säga att den är ganska kass på att suga :-( Den går att använda till akuta angrepp på smulor och dylikt men så fort man sätter tillbaka den på laddaren så ramlar smulorna ut där istället!

Signes vind sa...

Jaha - tänkte att det kanske skulle vara något för mig så läser jag Lottens kommentar - inte så bra om allt kommer tillbaka ut på golvet igen :-(
Själv har jag köpt en Robomop som tar upp alla hundhår (nja inte alla men i ändå) med en microduk, den går på batterier o sköter sig själv.
Klart ni ska ha de mörka golven - städa får man väl alltid tid till :-)

Guldkant På Livet sa...

Ja tack, en sådan skulle inte vara helt fel att ha lutande mot ngn vägg, ingen fara om man glömmer ställa undan den... Mari.

Tingeltangel sa...

De mörka golven är verkligen underbart vackra mot de ljusa väggarna och möblerna. Och egentligen syns väl dammet rätt bra på ljusa golv också. Vi hade tidigare ljust badrumsgolv men har numera svart sjösten och jag har noterat att skräpet syns mindre nu (på gott och ont)... Dammsugarna var ju hur läckra som helst. Synd om de inte suger så bra bara.

dreamhouse sa...

terese:ja visst är det flott!!

pernilla: tack rara du! just nu är det galet med visning, hus tillval och nytt jobb men det kommer.. jag lovar.. är såå glad att du tänker på mig!! kram

cilla: va kul att du fixat nytt! ser bra ut!! ibland behövs förnyelse! jag kommer iaf besöka dig!

lotten: ååh nej... där förstördes ju vår plan.. va tråkigt.. vet du om de är så generellt eller ni kanske fått ett 'måndagsexemplar'.. kan man ju någonstans hoppas. de verkar så smarta... och snygga ju.. tråkigt tråkigt men väldans glad för tipset..

signes vind: tack för tipset.. ska kolla.. ja du har helt rätt!! haha..

mari: eller hur, den e ju supersnygg.. fasen, vill att den ska vara bra oxå..

tingeltangel: nä jag har även hört att ljusa golv inte heller är det optimala.. men ibland får man köra ändå..;)

Anonym sa...

Vi har en sådan och den är HELT värdelös. Mitt råd är att du skippar den eller bara köper hand enheleten för små smulor.
Charlotte

dreamhouse sa...

charlotte: hmmm tack för tipset.. efter detta så får vi nu tänka om! tänk va fantastikst detta är och ni som ger så bra feedback. må gott! o tack igen

Annika sa...

Min syster har också en sådan - hon tycker inte heller att den fungerar bra. Men snygga är de ju :)

dreamhouse sa...

annika: attans.. synd där! tack snälla för feedback! ha en mysig söndag!

Linda sa...

Gammalt inlägg detta men jag vill ge lite feedback ändå, sent omsider ;)

Ja dammsugaren är snygg men nästintill värdelös. Verkar bara finnas måndas-ex av denna vara ;)

Ulrik sa...

Gammalt inlägg, men jag kommenterar också.

Det har hänt mycket med den dammsugaren över åren, och de senaste modellerna är mycket bättre än tidigare.

http://dammsugare-test.blogspot.se/2012/11/electrolux-ergo-rapido-modeller-och.html