torsdag 31 maj 2007

lägenheten såld!


bild: bora bora
tjohohooooo... i min vildaste fantasi hade jag aldrig kunnat tänka mig att det skulle gå så här bra (på riktigt), jag är mållös!! det måste vara alla ni som hållt era tummar..tack rara för er support!! ni är ju bara bäst!! kontrakt är skrivet och klart och nu korkas champagnen upp!! hurra vad vi är glada!

18 kommentarer:

Signes vind sa...

Grattis grattis. Så skönt att det är klart. Nu kan du ha fullt fokus på det nya huset.

Petra sa...

GRRRRRRRRRAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTIIIIIIIIISSSSSSSSSS kära vän! Är så glad för er skull! Puss

Guldkant På Livet sa...

Stort Grattis och skål!! Blir det bahamas nästa, vilken otroligt inbjudande bild! Mari.

Lotten sa...

Ett jättestort Grattis från mig!
Kram Lotten!

vildängel sa...

Grattis till en lyckad försäljning! Njut av bubblet - det skulle jag ha gjort iaf. :)

monica sa...

Grattis va kul!! :-)

Cilla sa...

grattis! glad för eran skull, det gick ju snabbt. säkert skönt att ha det gjort :)

moderncountry sa...

Å GRATTIS !!!!!! Jeg sa jo det jo, krysset fingre og tær for deg, jattakult!!! Endelig kan du begynne på et nytt kapitell, nytt hus og nye muligheter. Så gøy det skal være å følge med fremover, kram ;)

Mimmi sa...

Vad roligt! Jag är grymt nyfiken vad ni fick *hehehe*, men förstår om du inte vill berätta det. Verkar som det räckte till en tur till Karibien iallafall :-)

Rosa Pimpinellifolia sa...

Grattis! :)

Anna sa...

Stort grattis! Skönt för er att se att ni gjorde rätt val att gå ut med den. Nu kan ni lägga all kraft på huset istället. Önskar er all lycka!Ha en härlig fredag!

Kanonbild - där vill jag vara!

Kram Anna

carina sa...

GRATTIS

bagateller.se sa...

Grattis! Så skönt när man blir överaskad på det hållet! Lite extra klirr i kassan är ju aldrig fel, särskillt inte när man bygger hus! /Terese

Karna sa...

gratulerer, så gøy!!!! Da er det bare å begynne å plukke ut til huset da...he,he...

God helg!

Tingeltangel sa...

Låter ju toppen, grattis.

Daniel sa...

Gratulerar! Roligt när man blir positivt överraskad. Man har ju alltid en hemlig tanke på vad det ska sluta på och om jag förstår dig rätt så blev det över den gränsen ;-)

Missa inte att anmäla dig till att vinna ett gourmepaket för två med övernattning på Grythyttans Herrgård nu när du har flyt :-)
Kolla på escape's webbplats.

Mvh
Daniel

dreamhouse sa...

tack alla sötnosar! det känns jätteskönt. ni som byggt vet ju att det ALLTID blir dyrare än man tänkt, trots exelblad och uträkningar hela tiden.. (hur går det till?!). ja vi fick mer än beräknat så nu känns det lite lugnare. hade som sagt övertrasserat vår budet en del som vi nu kunde hämta hem. sen är det viktigt att kunna lägga undan en buffert samt att vi kommer att använda lite till att färdigställa tomten köpa möbler. och allra främst - minska de hutlösa lånen!! ha en mysig helg! kraaaam

Hemmarikets Charlotte sa...

Grattis! Verkligen!

Jag har inte hunnit kika runt så mycket de senaste två veckorna men oj vad jag missat. Vad flitig du har varit! Nu måste jag fortsätta läsa...