fredag 18 maj 2007

fönstermålning


foto: dreamhouse
igår målade vi våra fönster i lägenheten inför visningen. som ni ser på bilden är det mycket spröjs så mycket tejpande och pillerjobb. det tog sin tid men det var värt mödan. de blev såå mycket fräschare och ljusare i hela lägenheten. nu är det dags för taket. utsikt från vårt fönster, har alltid älskat min utsikt, idylliskt för att vara mitt i stan..

7 kommentarer:

Anna♥ sa...

Mmm va härligt! Det ser mer ut som en lantlig idyll än stadslivets. Men verkligen mysigt måste jag säga:-)

Signes vind sa...

Verkligen vacker utsikt. Fint med nymålade fönster också - det är vårt sommarprojekt;-))

Guldkant På Livet sa...

Jamen det är ju helt otrloigt fin utsikt för att vara mitt i stan, så ni kämpar och målar!!! Jag har inte kikat in här på ett tag, men jag ska lägga till dig bland mina länkar så hittar jag hit oftare! Tack för att jag fick plats hos dig! Ha en bra helg önskar Mari.

Katarina i Finland sa...

Förstår om du kommer sakna den vackra utsikten, men med tanke på bilderna på er nya tomt så kommer du säkert att ha minst lika mycket vackert att se på där!
Om jag fick bestämma skulle jag gärna byta ut det mesta av det som syns från våra fönster, drömmen vore att över en natt få en lummig och "utsikts-skymmande" trädgård ;)
Lycka till med takmålandet! :)

Karna sa...

Det er mye jobb med å male vinduer, men du verden så mye bedre det er med lyse og planke vindusposter.....flott utsikt, lykke til med maling av tak, heldigvis ferdig med mine tak...tok sin tid...

Ha en fin helg!

Koselig koselig sa...

Så fint :) Håper dere får veldig bra pris når dere skal selge :) Ha en fin lørdag!

dreamhouse sa...

anna: va kul att du hittat hit! hoppas vi ses här igen! x

signes vind: ja phuu.. vi fuskade, har inte skrapat men blev iaf världens skillnad! lycka till!

guldkant på livet: ja man hoppas det är mödan värt.. ;) va söt du e! ses igen då. kram

katarina: ja på tomten så är det BARA sådan utsikt, så helt klart så kommer jag nog inte sakna det.. bara lite minnen sådär du vet. ha en forsatt mysig helg!