lördag 19 maj 2007

uppiffning continues..


jag säger bara phuuu.... måla måla måla. vi har en 1,5;a på 41 kvm. vi hade själva tänkt att måla i huset men tror vi med varm hand överlämnar det till någon proffisionell. skönt dock att det regnar, känns inte lika jobbigt att vara inne då. igår klippte vi gräset för första gången på tomten! så härligt. vi rensade och gallrade även lite sly och fler gamla torra enar. snart har alla äppelträd slagit ut i blom, det är galet vackert!! och syrenerna. upptäckte att vi har en stor 'vägg' av syrener mot grannen i alla dess möjliga färger.. och häggen blommar, vilken doft.. Men nu åter till målningen. ha en fortsatt mysig helg! (just det, fick punktering igår på bilen, tack för det).

5 kommentarer:

Signes vind sa...

Usch för punktering. Vi har haft fel på bilen - och den har varit på verkstaden i två veckor (!) nu. Fy usch!!
Men idag har solen varit fram på Västkusten så jag är glad igen.
Du tar väl stylingfoton så vi får se er lägenhet!!

Tingeltangel sa...

Förstår att det är lite kämpigt att måla när ni skall sälja lägenheten sedan. Det vore nog roligare att måla i huset där ni får stanna och njuta av resultatet. Utsikten från ditt fönster var ju jättecharmig. Hoppas försäljningen går bra.

Koselig koselig sa...

Stakkars deg... male er gøy, av og til. men noen ganger :(
Nå blomstrer våre hvite syriner også, jeg skal ta inn et par grener i dag. De dufter så herlig :)

Ha en fin søndag

dreamhouse sa...

signes vind: ja jag hoppas verkligen vi snabbt och enkelt kan laga den imorn.. hmmm... va härligt, idag skiner solen här iaf! har bilder men har inte bestämt om jag lägger ut ännu..;)

tingeltangel: ja helt klart!! tack rara! o kram

koselig koselig: ja det tar aaaldrig slut..;) åh va mysigt! jag älskar doften jag med! ha det mysigt du med!

moderncountry sa...

Ojda, det var ikke moro å puntere. Det har jeg faktisk aldri opplevd, tvi tvi..Men så herlig å få vært en tur på tomten å få sett epletrærne i full blomst :)