måndag 21 maj 2007

mera tine

fler ljuvliga bilder och ljuvligt porslin från danskan tine k..

7 kommentarer:

Signes vind sa...

Så fint, så fint!!
Spelade in Something gotta give igår för att spara o bli inspirerad. Dottern ringde o sa - Mamma du tittar väl på filmen det är ju precis din stil ;-))
o tack vare dig som påmint om filmen så hade jag laddat videon - Tack / Lotta

Anonym sa...

åhh att du hittar allt! Jag är fascinerad varje gång jag tittar in här... kommer du lägga ut bilder på er lägenhet eller vill du inte avslöja ngt? Jag är så nyfiken på hur det ser ut hemma hos er... har ni New Englandstil i den också eller är det ngt som har flugit sig på nu när ni har letat hus? förlåt att jag är så nyfiken men jag bara älskar din blogg och denna stil! KRAM KRAM

Ann-Charlotte sa...

Hej,
Är det ok om jag länkar till dig?
Kika gärna in hos mig också.
Ha det gott,
AnnCha

dreamhouse sa...

lotta: ja det är verkligen min favvo film och oerhört tjusig inredning! vilken tur! du lär titta mååånga gånger!

anonym: åh vad glad jag blir för din rara kommentar! tack o tack för att du gillar!!! jag har alltid älskat inredning men har blivit alltmer new england iom huset. idag skulle jag tex riva ut och göra om mitt kök, mörkbetsa golvet etc i min lägenhet, så visst är det mycket som hänt de senaste åren. men jag har handlat på mig och byggt upp min stil mellan just gammalt och nytt och tycker om även att blanda upp mitt hem så att det blir mer personligt. men jag inväntar att lägga ut bilder till huset blir klart, blir roligare då! det kommer jag lovar.. tack för att du kikar in här och massa kram till dig!

anncha: vilken fin sida du har! du får gärna länka in här!

Cecilia sa...

Tack för alla de ljuvliga bilder somdu lagt upp de senaste dagarna. Jag skriker av förtjusning och blir inspirerad! Hoppas att upppiffningen gör framsteg!

moderncountry sa...

Å så mange flotte bilder, igjen :) Så hvordan går det med planlegginga ? Ting tar vel tid, som det varnlighvis gjør, men er såååå nysgjerrig på hvordan det går med det nye huset, fniss..

dreamhouse sa...

cecilia: va härligt att du tycker om liksom jag!! ja tack snälla, idag är det takmålning för sista gången.. phuu.. tack o tack!!

modern country: jodå, la precis upp ett inlägg om vad som händer.. det tar ju sådan tiiid allt! grunden kommer byggas i aug, huset kommer i sept och inflyttning december! kramkram!