badrum nedervåning


foto: av dreamhouse från sköna hem mars 07
de här bilderna ligger till grund för inspiration till vårt badrum på nedervåningen. där har vi även en liten bastu. badrummet är inte lika stort som ovan men gillar känslan jättemycket. om basen är enkel kan man byta ut med färger och detaljer efter årstid och humör.

denna fantastiska blandare från phillipe starck ska beställas.

Kommentarer

Signes Vind sa…
Det kommer bli urläckert som hela ert hus. Sköna hem m.m kan redan boka reportage ;-))
Mrs M sa…
Vi skrev visst om badrum samtidigt igår, 19:32... det kändes lite spooky att se att du skrivit om precis samma sak som jag och de där bilderna har jag också i min inspirationsbok *fniss*! Jag tycker stenen är så himla snygg, visst var det en sorts kalksten!? Tyvärr blir det inget sånt snyggt, jag bestämde mig igår för en praktisk, vit möbel som jag väl får piffa med sten runt om...
Å de firkantede porselendvaskene er jo bare så flotte!! Jeg har selv tegnet opp en ide til neste baderom og der sitter jammen meg ikke de samme vaskene! Brede og dype med nok plass på hver side. Hvorfor ikke bruke kjøkkenvasker med benkeplate på badet? Sjekk badet til Molly`s heaven :
http://mollysheaven.sprayblogg.no/hjemme_hos_meg.html

rull nedover på siden til du kommer til badet med to vasker.
Kjempeflott ide!!
Ha en fin kveld, klem fra Aina ;)
dreamhouse sa…
signes vind: men söta du, du är väl världens raraste! tja hoppas allt blir finfint!! massa kram

mimmi: hoo galet.. vi har väl något slags sjätte sinne eller nåt;) ja visst är det fint! ölandskalksten. vi var ute och tittade på det i helgen. tyvärr gillade jag det inte på större ytor, blir så flammigt och personligen tycker jag det blir en liten dassig känsla. så vi kommer ha ett annat golv, lägger ut snart! men visst är det superfint badrummet på bilden! kul att du oxå har det i din lilla mapp.

moderncountry: ska kolla in!! massa tack Aina!! mysig kväll till dig! kramkram

Populära inlägg