tisdag 29 maj 2007

fabricstyg är magiskt. tänk som sagt att man kan ändra ett helt rum, ett helt hem, en total 'helhetskänsla' med att bara byta textilier. nya kuddar, klä om en möbel, lägga på en stor duk, nytt överkast.. u name it. översta bilden osar romantik och man vill bara sätta sig ner och skriva samt insupa en sårts jane austen anda. de blommiga tyget på fåtöljen nedan ger verkligen karaktär. tyger och bilder från G.P & J. Baker.

7 kommentarer:

Karna sa...

Ja det er sant, stoff kan forandre mye, og det er jo greit også da, så kan en ha en nøytral bakgrunn, og bare bytte "steminingen" i stuen med nye puter...

Koselig koselig sa...

Kjempefin stol, skulle gjerne hatt en sånn i et helt enkelt hvitt rom. Det hadde vært utrolig stilig. Nå ser jeg Something's gotta give igjen, bare for å se på interiøret. Mye fint ja...

cleo sa...

Vilken härlig stol! Underbart med det tyget och mot den väggen, lekfullt och modigt! :-)

Rosa Pimpinellifolia sa...

Skulle inte tacka nej till den stolen! Precis som koselig koselig så har jag också sett Somethings gotta give flera gånger bara för inredningen! :) Såg nyligen också "Revenge of the Middle-Aged Woman" med Christine Lahti och skulle gärna se den igen, underbart hus och ännu underbarare trädgård!!! Har du sett den?

Gypsy Purple sa...

Oh wow...this is stunning!!!!!

Anonym sa...

very pretty blog. please visit with us at Robin Sherwood frecklefarm.
best
Robin

dreamhouse sa...

karna: ja visst e det härligt!!

koselig koselig: åh vet inte hur många gånger jag tittat på den bara för att pausa och spola tillbaka för att studera inredningen. den är underbar!!!

cleo: håller med dig! blir cool blandning!

rosa p: hmm nej, den måste jag kolla in! tack för tipset!! kram

gypsy purple: adorable!

ronin: many thanks for visiting and I am happy u like it! I will visit you right away!