fredag 21 december 2007

Tack alla ni!


Om jag kunde skulle jag bjuda alla er goa läsaren på den här lovly jultårtan från dean & deluca. Idag är det fredag och snart julafton. Som bekant ingen inflyttning men firar hos syster i hennes nya hus på ekerö istället, blir jättemysigt. Igår köpte vi en vacker julgran och satte den ute med belysning vid huset, trots att vi inte flyttar in. Ska det va så ska det. Trappen blev sååå fin! lovar bilder, den skall även målas vit.

10 kommentarer:

anette sa...

God Jul & Gott Nytt År!

Juliann sa...

Takk for kake, eter den med augene mine:)! Eg er visst den første som kommenterer i dag, sjølv om du har hatt over 200 besøk allerede!! Syns mange må bli flinkere til å legge igjen en helsing i bloggane. Så fint at du får feire jul med din søster, det er vel det nestbeste etter Dreamhouse! Gleder meg til nye bilder av trappen. God helg frå Juliann i Norge.

Juliann sa...

Oj, det vart dødt løp mellom meg og Anette, begge kl 11!! Går vel alfabetisk i bloggen då! :)

. sa...

Beautiful!

Elzie sa...

Ville bara kika in och önskar en god jul. Hoppas att det nya året ska medföra lite snabbhet så ni snart får flytta in i ert drömhem.
Ha det så bra.
KRam Elzie

Stämningsfullt sa...

Skönt att ni är vid gott mod :) Det blir säkert jättebra och skönt att fira jul hos din syster! god jul!

Mia sa...

Å jöss vilken läcker tårta! Gillar din blogg så jag länkar den, hoppas att det är ok med dig, annars får du säga till! God jul, kram!

Kate sa...

God Jul på er!
Tårtan har jag suttit och stirrat på ett tag nu och faktiskt allvarligt funderat över om jag inte skall ta och läsa en bagarkurs eller ngt så att jag själv kan baka ett sådant mästerverk.. :)

Eva / whiskyochchampagne sa...

GOD JUL på dig ! Hoppas julen blir full av mys och god mat och många fina paket !
*
JULKRAAAMAR från EVA

Anonym sa...

Jag önskar dig en riktigt GOD JUL!!
/Annette