Målning och Tapetsering


Här ser ni vår halltapet från Ralph Lauren. Där stegen går upp skall trappen sättas och en klädkammare byggas under.

På den här väggen skall lamporna från day få lysa upp hallen. On this wall we will have our new lamps from day home.

Lilla sovrummet/gästrum på nedervåningen har fått en duvblå nyans. Svårt att se färg från en mobil kamera.. Our bedroom on the first floor.

I ena rummet på övre plan (där även den franska sängen skall bo), hänger nu randiga Ralph Lauren tapeter i en mjuk varm ton. Svårt att se I know. One of the bedroom at the 2nd floor.
Ja som ni ser så har det hänt en del, men det är sjukt mkt kvar (Alla lister, foder, sättning dörrar, radiatorer övre plan, golv nv, kakling övervåning, kök, klk etc). Jag får snart en hjärtattack , på riktigt.. Vår snickare gör verkligen inte sitt bästa, han tror att han själv kan bygga huset och trots tjat både från oss samt husbyggare tar han inte in fler snickare. Vad fasen gör man, vad kan få honom att göra sitt yttersta.. jag blir tokgalen och är så galet trött på att vara arg hela tiden.. Besiktningsdatum och flytt kvarstår.

Kommentarer

Vad fint det blir! Det är så kul att se hur det går för ert tjusiga hus. Hoppas snickeriproblemen löser sig och att ni ändå kan flytta in när ni tänkt. Lycka till!
Anonym sa…
Love your choices for the walls, so crisp -- this is very exciting -- it will be so very lovely.
Anonym sa…
Som jag har väntat på bilderna ;)
Det blir superfint, tapeterna skapar värme och harmoni. Och ert blåa sovrum är så härligt.
Men usch vilken stress...jag förstår din ilska. Tröttsamt att jaga ngn hela tiden. Och lister och annat petgöra gör man ju inte i ett huj direkt, det sista finliret vill man ju ska vara snyggt, det är ju det som syns.
Sänder styrkekramar och håller tummarna att allt löser sig/ruffa
Pernilla sa…
Men vad tröttsamt! Förstår att du blir less. Jobbigt att han är en sån envis typ. Skickar en stor kram. Det blir i alla fall jättefint!!
Anonym sa…
Oj, vad det händer grejer! Men jag förstår att det är frustrerande! Tapeterna var utsnygga! När är det egentligen tänkt att ni ska fytta in? Innan jul?! Lycka till med allt, önskar dig en extra stor skopa tålamod.. Kram Terese
Anonym sa…
Ja du, utan hjälp är det nog svårt att hinna med allt du räknar upp på bara ett par veckor, jag hoppas snickaren tar sitt förnuft till fånga snart. Hur som helst ser det jättefint ut, tapeterna är verkligen helt rätt för ert hus, jag ser verkligen fram emot att få se fler bilder och även det slutliga resultatet.

Peppning kommer här!!!!
Anonym sa…
Så fint det blir !!!!
Veldig moro å få se de bildene, nå begynner det virkelig å ta form. Men jeg skjønner jo at du er en smule stresset... Er det mulig å true den snekkeren med at nissen ikke kommer hjem til ham hvis han ikke øker tempoet litt og evt skaffer flere snekkere til jobben!?
Therese
Anonym sa…
Oj, så kämpigt! Jag håller tummarna för ett julmirakel!
Unknown sa…
Jag håller tummarna *tumtum* Men jag lovar, jag trodde helelr ALDRIG att våra snickare skulle hinna i tid. men det gick vägen!
:-)
/B
www.lyckligagatans.blogg.se
Goa sa…
Åh, jag tänker på dig...så jobbigt stressigt!!
Men så fint det bir...helt underbart ljuvligt...och precis så som ni vill!!
Försök att tänka på det...
det kommer att bli klart till slut..:)
Kram och alla mina varmaste tankar till dig!
Så slitsomt... Håper dere rekker flytte inn til jul likevel:) Det ser fantastisk fint ut!!!!
Men guuud så fint ni får. Men usch vad jobbigt med en sådan snickare. Blåslampa i rumpan skulle han ha!
/Caroline
Anonym sa…
Alltså, jag hittade er blogg för inte så länge sen. Och sen dess läst alla gamla inlägg. Ert drömhus verkar vara mitt drömhus med =) Är så spänd på det slutgiltliga resultatet. =)
Det blir så fint! Synd bara att ni har problem med snickaren. Hoppas att det löser sig!

Populära inlägg