fredag 21 december 2007

julstrumpor


foto: från west elm
Julstrumpor är fantastiska. Trots allt annat än min 'ringa' ålder, så är det fortfarande obligatoriskt att trippa upp på julaftonsmorgonen och gojsa ner handen i strumpan för att se om snälla tomten lämnat något... Kommer nog aldrig att sluta med det. Hittade superfina sockor att hänga framför öppna spisen i Nürnberg (ej dessa ovan utan från Flamant), när jag var där för några veckor sedan. Tyvärr så får de vänta ännu ett år med att fyllas.... eller så får de följa med till Ekerö.. Natti Natti

12 kommentarer:

Melissa @ The Inspired Room sa...

I really love your blog, you have such beautiful pictures and inspiration here (even though I cannot read what you write!)

Happy Holidays,
Melissa

M&Co sa...

Så fine julestrømper! Nydelige farger!

Jennie sa...

Tror aldrig den känslan riktigt försvinner, känslan av att det kanske ligger ett litet paket i strumpan även om man inte är barn längre....
Har en strumpa från när jag var liten då systra mi var i USA och köpte hem en "äkta" amerikansk tingeltangel strumpa med bjällror...så det är inte lätt för tomten att smyga när han stoppar ner paketet hihi...
Ha en bra dag och en riktigt GOD JUL!!! Jennie

Anonym sa...

Åååh, tack för underbara tårtbiten! *ler* Älskar Dean & Deluca..
Vad härligt att läsa Dina ord nu - känns som att Du fått ro & hopp. Underbart!
Underbart också att Ni 'firade' huset lite, genom att ändå sätta en gran där!
Återigen; -säkert en mening med att Ni ska få en paus & få 'komma till någon annan' över julen & bara ha det bra.. En bra julklapp!
Desto mer sagolik kommer också julen 2008 att bli för Er i huset; då har Du haft tid på Dig med detaljer & det där lilla extra också!
Hänger strax upp min 'socka'; i mjukaste stickat brunt, -& vitt, tillsammans med en mistelkvist -& ska då skicka Dig & Er en önskan om en vacker & mysig jul..
kram honeypie

Nina sa...

Tack för tårtan!!! Den var ljuvlig...

Hoppas att julefriden infinner sig hos er och att ni får en underbar jul trots att ni inte är i ert drömhus! Den som väntar på något gott... Det kommer att bli fantastiskt för er när ni väl är på plats!

Önskar er en underbar julhelg!
Må så gott och många julkramar! från Nina

Stämningsfullt sa...

Ta med dig dem! tomten kommer säkert till Ekerö också!!

Lisa sa...

Vad fint att sätta en gran utanför ert fina hus, trots att ni inte firar jul där i år.. men nästa! Tack för den delikata tårtan från Dean & Deluca! :) God Jul & Gott Nytt År till dig! Själv kanske jag och min man firar jul på förlossningen i år..vi väntar barn och har nu gått över tiden med 1 dag :)

Kram
Lisa

MagdalenasHem sa...

Vill passa på att önska dig en riktigt GOD JUL och trevliga helger! Och tack för att du delar med dig så hjärtligt av erat dunderfina bygge- lycka till med allt!
*kramar*
Magdalena :)

Tingeltangel sa...

Önskar dig och din familj en riktigt God Jul. Stor kram!

Karna sa...

Ønsker deg og din familie en Riktig God Jul!

Ljuvligt Hemma sa...

Vilka fin fina julstrumpor... sådana skulle jag gärna ha hemma hos mig :) Önskar dig en alldeles ljuvlig jul! Kram kram

Koselig koselig sa...

Da er vi to, jeg elsker også julestrømper, og vi har hver vår. Men neste jul da skal jeg sy to nye flotte strømper, de er litt 90 talls de vi har nå *ler*

Ønsker deg en riktig god jul

Kram Mette