happy colour


favvo tekanna

favvomuggar från greengate

Äntligen hittade jag de här gamla bilderna. Det är från förra sommaren och vår danmarksresa. Hotellet byggs nu om samt med ny regi men det var en fröjd att komma ner till frukostbordet. Då allt är vitt så blir detaljerna något extra. Blev så inspirerade att det inhandlads både tekanna (som jag av en slump sprang in i köpenhamn) och koppar. De hjälper till att återuppliva de härliga minnerna från vår underbara resa.

Kommentarer

åh vad mysigt och fint!
Vilka fina bilder. Där skulle man ju inte ha något emot att äta frukost :o) Kannan var himla mysig! Förstår att du köpte med dej den hem. Ha en bra tisdagskväll! Kram Petronella
Hej!
Vad trevligt med ett ställe som tänker på hur mkt de små sakerna gör! Kul med Green Gates porslin i "offentlig miljö". Jag är så glad över deras kollektioner, blir bara bättre och bättre!
Lycka till med ditt "levande showroom"!
Lena
Anonym sa…
Jättesnygga!!! Jag gillar hotell som anstränger sig med detaljer, lite större muggar till frukostkaffet tex, riktigt bra tycker jag.

/nina
Singelsussi sa…
Åh så fina! Kommer förbi snart och provdricker lite tror jag..

Kram
Oj vad läckert. Man får en vitaminkick bara genom att se de härligt dukade borden! Trevligt med hotell som tänkt till lite.

Hälsningar Linda
Vilket härligt hotell, lite annorlunda.

Hälsn Anne
Mamman sa…
Jättefina färger. Helt klart en fröjd för morgontrötta ögon! Älskar de rödmönstrade muggarna. Måste googla på dem genast!
Nätet blir ju ofta räddningen för en småbarnsmamma som inte tar sig hemifrån så ofta.... Iallafall inte till porslinsbutiker med nerverna i behåll...=/
Tack för alla dina roliga tips!
Kram från mig =)
Anonym sa…
bygg nytt hus så visar just nu massa inredningsbilder där ifrån kika gärna in å kommentera skulle göra mej glad
å tack för en fin blogg med trevlig läsning
även massa söta filmklipp å bilder på barnen
kram
Anna sa…
Har en "urna" i samma aerie som kannan. En jättesöt, ca 1 dm hög, med ett lock. Hittade den på en loppis i Falun för 30 kr och föll pladask.
En fråga, varför har så många ändrat om i bloggarna med bara ett inlägg framme??
Sussi sa…
Det hotellet vill jag bo på =)
Anci sa…
Ja, det ser verkligen fint ut !

Kram
Tulipa sa…
Glada färger och glada somriga bilder!

Urmysigt!

Kram!
Emmanita sa…
Hi...I love your blog and looking at your beautiful photos how I wish I could understand --Swedish? Please have a caption in English..
The pictures are inspiring.

Populära inlägg