sitt fint


bild lånad, pottery barn
När vi valde soffa inspirerades vi av den då nya baren och verandan på Grand Hotel. Blev mörkt, vitt, plommon och silver. Soffan är i en sk 'plommon nyans'. Den är verkligen superfin men ibland önskar jag att vi valt en vit soffa. Allt blir så mycket mer förändligt. Som här, med kuddar och en matta med färg. Elegant och mysigt på samma gång. Like. Hoppas ni har en skön dag, här snöar det. xx

Kommentarer

Hej!
Jag kommer nog aldrig att ångra att vi bytte till vit klädsel på våra soffor. Idag är jag dock lite sur på vår hud som har passat på att ligga i soffan när vi var borta. Så idag är det mao sofflädsel-tvätt-dags :)
Kram!
Anonym sa…
Vi har ju vita soffor, och en sak som jag inte tänkte på då, men som jag är glad över nu, det är att katternas hår inte syns så mycket:) De fäller ju mest vitt, våra kisar, så är det väl med era också?
Vi har en vinröd pläd i soffan (ska snart bytas ut til vårigare) och där syns det minsann om de har legat..
dreamhouse sa…
vivkea: jo du har helt rätt! gud vad de fäller just nu! det blir mkt damsugning här. xx
Hej!
Oj vilka fina bilder du hittar! Skulle skrivit i flera dagar, men inte hunnit. Min störta önskan är att vi ska köpa riktiga Howardsoffor vad det lider. Undrar om det går att få dem med avtagbar klädsel? Jag vill ha vitt, men är ju så beige... Vågar man vitt? Just nu har vi djupt röda stora tygsoffor. De har stått sig i många år.
Kram Lena
Åh vilket underbart glasparti! Bygger vi ut vardagsrummet någon gång i framtiden ska det se ut så där!!!
Anonym sa…
Följer din blogg och blir så inspirerad! Funderar på att blogga själv men har inte kommit till skott. Brukar ta promenader i ert område o ert hus är verklgen fint!
Myownhome sa…
Vilken snygg soffa!
sexy sa…
情趣用品,情趣,情趣商品,A片,AIO交友愛情館,AIOAV女優,AV,A漫,免費A片,本土自拍,自拍,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,色情影片,情色網,色情網站,微風成人區,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片區,成人圖片,成人貼圖,成人文章,成人小說,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080中部人聊天室,080聊天室,中部人聊天室,080苗栗人聊天室,苗栗人聊天室,免費視訊聊天,免費視訊,視訊聊天室,視訊聊天情趣用品,情趣,情趣商品,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,一葉情貼圖片區,情色論壇,色情影片,色情網站,微風成人區,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人文章,成人小說,A片,AV女優,AV,A漫,免費A片,自拍,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080中部人聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室情趣用品,情趣,情趣商品,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,做愛,寄情築園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,AIO,色情影片,情色網,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人文章,成人小說,成人電影,麗的色遊戲,自拍,A片,AV女優,AV,A漫,視訊交友網,視訊,視訊交友,免費視訊聊天室,免費視訊,視訊聊天,視訊聊天室,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,中古車,二手車

Populära inlägg