happy valentineIdag är det fredagen den 13 men brukar inte innebära några större olyckor för min del iaf. Imorgon däremot så går lördagen i kärlekens tecken- alla hjärtans dag. Här hemma blir det härlig middag tillsammans med kärleksfulla vänner (och såklart ska vi supporta jennifer). Varma alla hjärtansdag kramar till alla ni trogna läsare som förgyller här varje dag. Ni är grymma. En kärleksförklaring på väggen eller på en muffin. Hur firar ni alla hjärtans dag?

Kommentarer

Anonym sa…
Vilken mysig blogg, har jag fullkomligt missat. För min del blir det god middag och en flaska vin. Bara man är tillsammans med den/dem man älskar. Ha en fin helg. Kram Emmy
anna k. sa…
Här har det firats (en dag för tidigt) för fulla muggar med att stoppa i oss sockerhjärtan, såna dära i gelé! Gud, jag tror jag dör av sockerchock!! Jag hejar också på J.B i morgon!
Milla sa…
Eftersom jag fyller år den 13:e (ve och fasa dagen INNAN Alla hjärtans dag som ju aldrig firats förr som nu...) så håller vi inte nåt firande igång hemma hos mig just DEN dagen.... men just imorrn äter vi min födelsedagsmiddag på O´Learys och sen kommer presenten Anna Ternheim och spelar ... ja inte bara för mig tyvärr, det är ju ingen stor födelsedag man firar precis :=)
Anci sa…
Hej !

Jag hoppas att du får en underbar dag i hjärtats tecken ! Själv hoppas jag också på något kärleksfullt men även en släng av kreativitet.

Kram
Anonym sa…
Jag fick faktiskt en kärleksförklaring genom en tavla. Bättre kan det inte bli.

Populära inlägg