godmorgon


källa: okänd
Godmorgon alla läsare! den här bilden känns väldigt somrig och riktigt härlig. Här strålar solen och det ligger ett tjockt vintervitt täcke över mark och sten. xx

Kommentarer

anna k. sa…
Visst är vädret över Stockholm bedårande just nu! Äntligen lite snö!
Torunn sa…
Herlig!
Skulle helt klart taklet å våkne der gitt :-)
Ha en fin dag!
Casa Loda sa…
God morgon!
Vilken härlig bild du visar! Här nere på västkusten har vi också strålande sol, men inte mycket snö kvar. Ha en bra dag!
Annika
Anonym sa…
Godmorgon! Vilken underbar bild, visst längtar man nu till varma tidiga sommarmornar... Här i Norrköpingstrakten har solen ännu inte brutit fram men det ser lovande ut... Njuter av dina vackra bilder här på bloggen mest varje dag, ja alltsedan starten tror jag, men det var länge sedan jag skrev nån kommentar. Ha en fin tisdag, kanske med en smarrig semla..? Marie på Änglagård
Anonym sa…
Det där ser verkligen fint ut
Det är verkligen en underbar bild du har funnit. Ser verkligen fram emot våren som kommer... Man blir lite gladare för var dag som kommer och för de där extra ljusa minuterna vi får varje dag.

Kram Maria i Lilla villa vita
Morgon vän ... Jag älskar utseendet!
Kyssar
Anci sa…
Hej !

Underbar bild ! Det är fint med all snö också, men jag längtar nog ändå efter våren.

Kram
Mamman sa…
Tänk att få glänta på sovrumsdörren ut mot en dagggläsande trädgård en alldeles för tidig sommarmorgon då solen nyss börjat sin dag. Barfota i tystnaden få tassa över nyklippt gräs och le mot livet.
Om jag blundar hör jag fåglarna.

Kram =)

Populära inlägg