latteför kaffeälskaren

bild från martha stewart
Jag är nog inte själv om att nästintill få rysningar av benämningar såsom caffé latte och äggskals- färger. Ett tag målades hela världen med dessa färger och blev helt klart en överdos. Men dessa bilder ger verkligen svar på tal. Stilren färgskala som helt klart matchar den gigantiska kaffe-hörnan. Dagens inspiration. xx

Kommentarer

Skatan sa…
Överdos javisst...men det är ändå vackert :)

Ha en fin dag!

/Anna
Anonym sa…
Riktigt riktigt snyggt!! Jag gillar verkligen rätt färg på rätt plats oasett om det är överexponerat.

/nina
Tess sa…
Jag tycker fortfarande att latte är en otroligt lätt och behaglig färg att ha som bas, den passar ju i stort sett till alla andra färger som följer ett "mjukt schema".
Sista bilden var riktigt snygg!
so pretty...and soothing! i really like that pale brown/grey color.
Gorgeous. Delicious in fact! A-M xx
Tessie sa…
Är sååå less allt vad latte färg heter men visst rätt använd så är det fint, men jag föredrar vitt :)
Fast jag tar latte any day före terracotta och dylika färger som överexponerades i början på nittotalet ... *får rysningar*

Hälsningar Torparfrun
eastcoastmom sa…
Jättefint, jag var övertygad att jag skulle måla latte när vi väl köpte eget hus. Men vi har bara vita väggar! Här i USA verkar latte vara myckt vanligt, dock.

Du som gillar New England, kolla huset på min blogg idag. To die for!

villha.blogspot.com

/ eastcoastmom i Connecticut
Anonym sa…
Det är just av den anledningen som man måste välja med hjärtat när man inreder - och inte efter trender... Lätt att säga iofs, men sant. Man ska ju tycka om sin omgivning i många år... Jag tycker att latte är snyggt och skönt, i lagom dos. just nu ska ju allting vara vitt... Gillar vitt men måste allt vara vitt?! blev visst långt detta:)

Populära inlägg