1 år


Idag för ett år sedan, den 4 feb 2008 hade vi slutbesiktning och dagen då huset blev vårat på riktigt. Inflyttningsdatumet ändrades en sisådär 5 ggr pga våran galna snickare. Inflyttningen blev 2 månader senare än beräknat och han var ändå inte klar vid besiktningsdatumet. Men from denna dag så bestämde iaf vi. Vi flyttade in samma helg, lördagen den 8 feb. Trots att det var en hel del kvar att göra. Men känslan var overklig. Såhär skrev jag - Första gången kaffebryggaren sattes igång i köket och doften spreds sig..i vårt kök! Jag har tvättat och torktumlat!! Vi har TV som funkar. Ja de små små banala sakerna är just nu mirakel. Det hade inte gjort något om det inte var jul och om vi hade haft en schysst snickare. Nu blev det inte så. Vi ligger fortfarande i tvist med advokater och stämningar. Har bestämt mig för att inte gå och oroa mig för det, jag vet vad som är rätt och sen är det upp till vår advokat. Men visst tär det. Men på lördag så ska vi fira lite extra, då var det första gången vi på riktigt sov här. Härlig känsla. xx

Kommentarer

Jannice sa…
Grattis på ettårsdagen! Jag vill komma och dricka kaffe och klappa katter snart! Vad gör ni på söndag???
dreamhouse sa…
ååh ja det måste du! då ska vi till mamma på födelsedagskalas. Lördag???
Annika sa…
Det måste vara en fantastisk känsla att flytta in i sitt alldeles nya hus! Och ett så vackert hus som ert. Vi renoverar ett 20-tals hus, men problemen kan vara detsamma. Snickare som inte håller tider har vi råkat ut för... Ibland så struntade de i att komma överhuvudtaget. Så jobbigt med stämningar - hoppas att det ordnar sig till det bästa! Grattis till ert första år i huset!
Aggie sa…
Gratulerar!
Verkligen!
Och ta och drick den där skumpan idag!
Och allt annat ordnar sig, det gör ju det, till slut!
Aggie!
Anonym sa…
Men hur kan det redan ha gått ett helt år? Jag minns att jag var väldigt avundsjuk på dig då.. Jag tyckte att det var typ en och en halv evighet tills vi skulle få flytta in. Och nu känns det som om vi alltid bott här.
Cate sa…
Grattis, grattis!
Vi håller på att totalrenovera ett hus nu och fästmannen säger "Det är inflyttningsklart om 3 veckor".

Sure bacon säger jag, och tror att det kommer ta 2 mån minst med alla projekt som vi ska hinna med, men, men haha.
Margie sa…
That is a nice thing to remember, pretty photo and happy celebrating. hugs Margie.
Cazandra sa…
Grattis på ett års dagen!! Verkar som ni har ett supersnyggt hem :) Ha det bra! Kram C
Wanted Oi,
You in mine have a stamp for blog. I wait its visit Kisses.
Anonym sa…
Grattis på ettårsdagen! Vad kul! Man tar verkligen för givet många av dessa saker som kaffebryggare, tvättmaskin, diskmaskin... Ibland behöver man vara utan ett tag för att uppskatta att de finns... Ha en fortsatt bra dag! KRAM!
Grattis till ettårsdagen. Lycka till med det andra tråkiga.

Hälsn Anne
Pernilla sa…
Åh, grattis! Minns att jag satt o drömde om tomt och husbygge när ni flyttade in. OCh nu är vi igång! Men hur gick det med snickaren till slut? Löste sig tvisterna? Kram!

Populära inlägg