Takläggning

Tusen tack för alla era söta hälsningar! Det värmer verkligen. Har inte haft någon uppkoppling i helgen men nu är allt på banan, så tätare uppdatering utlovas. Det går framåt på bygget men tyvärr inte lika snabbt som önskat. Det saknades bräder till taket från husleverantören vilket har gjort att det gått åt en massa tid till att täcka med presänningar pga regnet. Så nu hoppas vi att de får på hela taket idag. På översta bilden så skymtar ni taket på sidorna (ej klart). Det värker i hela kroppen då vi flyttat jordhögar hela helgen, samt stakat ut vår gång upp mot huset. Mycket slit men det går sakta framåt!

Kommentarer

Åh, som jag har längtat efter en uppdatering! Kul att se nya bilder!! Hoppas allt löser sig med taket så ni får det tätt så fort som möjligt!

Hoppas er vecka går enligt planerna!
Kram vännen!
Anonym sa…
Wao igjen !!
Håper det slutter å regne hos dere
og at dere får taket på plass.
Det ser ut til å bli skikkelig
fint.
Lykke til videre.
hilsen fra Therese
*suck* så fint det blir! *dreglar* :)
Anna sa…
Tack för att du delar med dig, det är så spännande att få se hur det växer fram. Och så vackert det blir. Det går så himla fort, när man ser på så här utifrån, men ni kanske inte tycker detssamma? :) Det kan ju vara så att andra tycker det går snabbt, men för en själv segar sig tiden fram..

ha det gott!

Kram
dreamhouse sa…
alla: kram på er! var precis ute och allt tak var i princip på nu! superskönt då det skall regna imorn! ja på ett sätt går det ju superfort, och på ett annat sätt så vill man se nya resultat heeeela tiden! kul att ni hänger med! kramkram
Engsroom sa…
Va det går undan huset blir ju aknon fint vad kul för er!
Ha en bra vecka!
Ella
Anonym sa…
Oj vad det blir fint och det är fantastiskt spännande och se hur det går, jag råkade hitta din blogg en kväll av ren slump och nu går jag in nästan varje dag och följer det med spänning, Lycka till och jag ser fram emor fler fina inspirerande bilder.

/ Linda i Åkersberga
Two sa…
Så fint huset ditt blir!! Artig og rask måte huset blir bygt på, hvilket firma i Sverige er det som leverer slike hus??
Juliann i Norge

Populära inlägg