dansk order


Nu har jag försökt mig på ytterligare en internetbeställning från vårt danska grannland, denna gång blev det från den underbara nätbutiken nostalgi-fyn. Har bl a köpt ovan fina trälåda (skall ha som planteringslåda), zinkburkar (för tvättmedel), tre vägghängda småkorgar (för tvättstugan), svart-vitrandiga sittdynor från tine-k (till utemöblerna) etc. Paketet är redan skickat så bör ha det vilken dag som helst. Har storshoppat ännu mer (man tror det skalll vara lugnt när man åker till väddö), blev de två vita fåtöljerna från fogia, (tack rara Lena för tipset) Anledningen till att vi redan nu beställde dem var att de hade ett sommarerbjudande som gick ut nu sista aug. Blev ett dyrare tyg än beräknat (varför blir det alltid så), ett helt vitt, superfint och vi är jättenöjda! Besökte även handelsträdgården på väddö, köpte 3 fläderbuskar, 4 blomlådor i mörk rotting och två planteringskorgar. Bilder kommer!

Kommentarer

Fin bild! Blir avundsjuk på allt du köpt (eller väntar på ska komma i paketet)! Roligt :)
Jag väntar också paket från vårt grannland! Har beställt dörrstopp och termometer från Isabella Smith. Har inte varit inne på den butiken du skriver om så dit ska jag surfa nu!
Kram från Jenny
Engsroom sa…
Verkligen fin låda, ska titta på sidan du skrev om har inte varit i där förut men ska det nu.
Ella
Brunkullan sa…
Spännande väntan:-)
Det fina du visar på bilden var många ha-begär för mig!!

Susanne
Marie sa…
Tycker också att nostalgi-fyn har mycket fint, har dock aldrig köpt något därifrån. Den där trälådan du köpt är helt underbar.

Ha en fortsatt trevlig kväll.
Kram Marie
Bygatan sa…
Kul att jag var till hjälp, längtar efter bilder på dessa i ditt hem. Min fåtölj är i det naturvita tyget, mycket nöjd.
Kram Lena
Tingeltangel sa…
Vilka fina saker du beställt. Kul med tips på en ny butik. Hade inte varit där tidigare.
Anonym sa…
Jättefint
dreamhouse sa…
alla: ja gå in och kolla, hoppas ni hittar nåt fint! kram kram

Populära inlägg