dag 1


Nu är halva huset på plats! första lyftet skedde strax efter 07.00 - det var en väldans speciell känsla att äntligen få se panelen, fönstren, på riktigt... Det blev superfint! so far är vi jätteöjda. Men det gick inte helt smidigt, har lärt mig och upprepar återigen - man kan inte lite på någon. Bl a visade sig att ena murväggen var alldelese för lång, så vi fick i all hast hyra en klinga och korta väggen (se bild 3) - där hade båda vår KA, markgubbe missat. Ena bärande balken var 2 cm för lång, så fick korta den bärande väggen för att kila fast den, osv. Men det är ju inget kataloghus så visst är det svårare att allt skall klaffa, att allt skall passa. Idag skall våning två på plats!

Kommentarer

Anonym sa…
Wao - så spennende, det ser kjempe fint ut :O) Nesten så det kribler i maven min på dine vegner ...ha ha
Lykke til videre, gleder meg til å se de neste bildene også!!
Hilsener fra Therese
Gunhild sa…
Så gøy at dere er igang. Det blir virkelig et drømmehus. Jeg gleder meg til fortsettelsen.....
Anonym sa…
Ni hade säkert en jättespännande dag igår. Det ser superfint ut så här långt. Era fönster ser superhärliga ut!
Ja, det är inte alltid det går som på räls, men det är tur att det mesta löser sig på ett sätt eller annat. Lycka till i fortsättningen... ser framemot flera bilder vartefter bygget framskrider.
Anonym sa…
Så spännande! Ser jättefint ut hittills. :)
aylish sa…
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa…
How wounderful life is. Jag blir lite pirrig i kroppen när jag såg bilderna. Hur känner inte du då det. När jag skall till Stockholm i sommar kanske man tar en titt på huset in real life. Ha det så bra och sköi om Er båda. Jag hade haft jättesvårt att gå till jobbet ´med detta i bakhuvudet.
MVH Bodil
Wow! Va fint det ser ut, precis som jag anade! Är ju smått avundsjuuuuuuuk!!!! Lova att du uppdaterar med bilder hela tiden, det här är så skoj att se!
kram
Magdalena
Anonym sa…
Oj så kul ! Äntligen får man se det, litegrann i alla fall och det kommer att bli hur snyggt som helst !
Spånnande och kul att vi får hänga med !
Ha en fin torsdag !
*
KRAM EVA
Broarne sa…
Gud vad spännande när de lyfter dit huset. Vi har också jobbat oss igenom byggprojekt och det är jobbigt , spännade och härligt på samma gång. Din sida är klart rätt för mig, jag länkar till idn sida om det är OK. Välkommen in till mig, jag har just börjat blogga.
Annmarie
dreamhouse sa…
alla: tack alla fina för era hurrarop samt support! var där nu på lunchen och våning två är på plats, bilder kommer. nu sätter det tak, ska ut alldeles snart igen! fler bilder kommer snart, lovar!!
kraaam
Anonym sa…
det ser ut att bli jättefint! Kommer nog att gå fort med att resa upp huset.

jättespännande
Så roligt att se hur huset liksom växer fram! Det verkar ju som att ni har fått ett superfint läge på huset utifrån vad bilderna visar. Kul att du delar med dig :) Lycka till!
Marie sa…
Men vad kul att få se bilder. Så spännande det måste vara för er. Måste säga att fönstren ser otroligt vackra ut. Ser fram emot fortsättningen.

Kram Marie
Tingeltangel sa…
Åh så spännande! Det man ser på bilderna ser ju jättefint ut.
Cecilia sa…
Det ser fantastiskt vackert ut! Vilken härlig känsla!!! Kul att det blir så bra när ni kämpat så länge och stött på en del hinder. Följer utvecklingen med spänning!
Anonym sa…
Jösses vad häftigt. Pang - så är där ett hus!
Tack för att vi får följa med på resan!
Wow!! Det ser så fint ut!! Följer med spänning! Kram!
purple area sa…
Oj vad häftigt det ser ut!
Karna sa…
Gratulerer, dette gikk jo kjempe fort!

Kjempe fine vinduer og dører, litt småplukk er det jo alltid...

Lykke til videre, og god helg, du kan jo snart begynne å innrede... =0)

Populära inlägg