7000 SEK


Ja, 7000 :- är vad det kostar enligt offerten att koppla in telefonen från telia (dera lägsta belopp). Det är ju galenskap. Då går ledningen precis vid tomtgränsen. Hutlöst.

Kommentarer

Anonym sa…
Shit! De kan konsten att ta betalt!
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Hva i? %(&)#%#&#TGJ(/&#&#()-------
Så forbanna hadde jeg blitt da!!
Det er jo høl i hodet! Trodde det bare var de Norske reglene og prisene som var bakvendte..
Ser dere har kommet veldig langt gumman! Ja, huset har jo reist seg og taket er nesten på. Du går vel snart helt amok du med ideer og planlegginger. Eller kanskje du er ferdig med det for lenge siden og bare vil inn og begynne med innredning, maling og dekorering? Arkitekturen på huset er iallefall kjempeflott!Moro å følge med :)
Og takk gumman for kjempekos melding sist, kram (",)
Anna sa…
Men aj då, så dyrt. Kan iaf berätta att vi skaffade ip-telefoni och det funkar kanon. Men du lär likväl ha dit nån som fixar jacket, men det är iaf billigare abbonemangsavgift och samtalskostnad med iptelefoni. Köpte också Fristads när vi började renovera och blev paff över priset.

Ha det gott!
Anonym sa…
Kan ingen annan än Telia göra det?Så matt man blir av sådant. Avgifter som man är beroende av men som ändå känns oskäliga.
Robban sa…
Ni fick ändå bara betala grundavgiften. Det kunde med andra ord blivt mycket, mycket dyrare om det hade varit frågan om någon som helst ledningsdragning.

Vi lyckades deala med Felia och fick till och med mer av dem än vad vi fick betala.

http://www.husihelvete.se/
Taklyftet sa…
Vad skönt att det går framåt för er utan allt för "stora" problem. Tyvärr är det alltid x-antal oväntade utgifter som dyker upp... suck. Vi har också fått våran beskärda del.
Anonym sa…
oj vad fint huset ser ut..ett riktigt dreamhouse.Är så glad för eran skull;-) puss syster
Karna sa…
Ja det er galskap, men slik er det når det ikke er konkurranse....

Så raskt det går med huset deres, dere er jo snart innflyttningsklar jo...gøy!
Anonym sa…
Hejsan. Hittade precis in på din blogg. Vilken fantastisk blogg med massor fina & härliga bilder! Lycka till med huset. Mvh Karin
dreamhouse sa…
alla: ja det är galenskap! xx

Aina: I know det är som det är! ja visst går det fort, mkt inredning är klart men samtidigt har vi själklart mkt att pyssla med när vi väl är på plats. massa kram

anna: ja vi har funderat på annat men då jag ska jobba en del hemma så behöver vi telia känner vi. skönt att ni kunde fixa det så iaf! kram

lina: tydligen inte, om man nu ska ha telia. vi kommer att ha bredband och trådlöst nätverk för övrigt men dock.. hmmm inte kul!

jenny: ja vi hade budgeterat men det är inte kul när man får svart på vitt..;(


karin: tack för att du kikar in!! och hoppas vi ses igen!!

kram till er alla för att ni är så rara och kikar in och följer med!

Populära inlägg