Helg


bild: pottery barn
Är just nu inspirerad av färger. Blir alltid mysigare på hösten med mustiga färger att omge sig med och kura i. Vill önska er alla en skön helg och verkligen tack för att ni kikar in. Vi ska ägna oss till att köra byggskräp från tomten samt att försöka jobba vidare med gången. Nya bilder med innerväggar kommer snart.

Kommentarer

Monica sa…
Här har det hedt greier ser jag! va kul!! Va fint det blir :)
Ska bli kul o se resten sen!
Vad fint er hus blir! Ser fantastiskt ut - måste få komma hem till er så snart det är klart! Hoppas allt är bra med dig! Ring så att vi kan luncha!
Oj, det blir jo kjempefint!! Ja, jeg er helt imponert hvor fort det gikk å sette opp ytterveggene. Ja, det er vel sånn med prefabrikert. Mange av de husa synes jeg ikke er noe i det hele tatt, men dette er jo kjempeflott! Hvilken husleverandør har dere? Blir moro å se mer innenfra. Ha en super helg! Klem, Aina
annmarie sa…
Trevlig blogg här, vill länka hit är det OK?
Annmarie
Engsroom sa…
Vilken ljuvlig bild.
Många fina saker det är ju en så häftig butik har varit i New york och då var jag in i en av butikerna kunde gått där hur länge som helst.
Ha en skön helg, trots allt slit det blir ju så fint!
Ella
Ha en fortsatt trevlig helg vännen!!! Kramis!
Anonym sa…
Vilken mysig bild. Härliga färger. Trevlig helg!
Anonym sa…
MÅ bare si at det huset deres er SÅÅÅÅÅÅ flott! Koser meg med bildene, og bare gleder meg til nye innlegg! Kos dere med drømmehuset;)
Mia sa…
Följer husbygget med spänning, ser ut att bli helt underbart!!! Hälsnignar från en lycklig stackare som snart ska få besöka en PotteryBarn Outlet!! Jiiihooo!!
Åh vad långt ni hunnit :). Fast ni kanske inte känner så *fniss*? Jag vet att du ritat huset. Så jag gissar att du arbetar som arkitekt? Jag är helt oinsatt i hus & undrar om det kostar ungefär som ett stort kataloghus att rita själv? Om du tycker att det är en fräck fråga, så svara inte :)! Det är bara så fängslande att följa alla bilder och med tiden blir man ju nyfiken ;).
Huset är verkligen supervackert :)!!! Hoppas att det känns bra och att ni haft bra hantverkare trots allt.
Trevlig helg.
Kram
Ser mysigt ut med det röda!! Som du skriver blir man mer "färgglad" när höstmörkret faller! Erat hus ser helt fantastiskt ut!! Trevlig helg! Kram!
Anonym sa…
Vilken mysig inspirationsbilder. Tycker om den mysiga känslan som den mörka färgen faktiskt ger.

http//metrobloggen.se/sambo
dreamhouse sa…
aina: ja ytterväggarna är ju byggt på fabrik men det är inget kataloghus så därav lite mer pill och lite mer tid. men det är vårt och unikt för oss! tack desamma gulle du! xx

mia: härligt med pottery barn! köp deras inredningböcker om du får tag i , massa ljuvlig inspiration!

whitevintagedreams: nej ingen av oss jobbar som arkitekt och vi har inte ritat själva byggkonstruktionen själva. Men vi har inspirerats av olika planlösningar och varit tvugna att anpassa den efter tomten. När det gäller utseende av fasaden, fönster taklutning etc så har vi gått på vad vi gillar samt det är just new england stilen som inspirerat oss. Vi båda är väldigt inredningsintresserade och det har varit viktigt för oss att få igenom det utseenede, planlösning som vi gillar. Det är så svårt att säga hur mkt en hus kostar idag, det är i principt omöjligt för att det finns billiga husleverantörer och väldigt dyra, kan bero på tex tjocklek på innerväggar, stl fönster, material etc. Det kan bli hur billigt och hur dyrt som helst! Bygger du i lösvirke kan det säkerligen bli billigare överlag. Vi har pressat priser otroligt mkt men har valt rätt dyra material så därav lite dyrare. Vårt hus har även kostat mer då vi valt att bygga på den svåraste delen på tomten, högt upp och insprängt i berget. Har du en platt enkel tomt blir allt mkt billigare!! Det är en djungel, men hoppas du fått lite svar.

annmarie: du får gärna länka! kul att du kikar in!!xx

alla: tack alla rarisar!! blir såå glad att ni lämnar en hälsning. Kan inte säga det nog mkt! ha en skön söndag!! xx

Populära inlägg