onsdag 14 mars 2007

första mötet kommunen

Har ringt o pratat med värmdö kommun. 6 månader säger det att det skall ta?! de e galna. men, no no.. tänker inte ta det. Så, efter mycket om och men fick vi nu till ett möte nästa torsdag med vår handläggare för att gå igenom alla handlingar. Hon har även lovat att titta på det nu innan för att ta fram en lista över grannarna så att vi kan gå runt för grannmedgivande. Mörtnäs är utom detaljplan vilket medför att vi behöver grannarnas godkännande. Efter tidigare trassel med vår förra tomt, se historik, så är min plan att detta skall gå så pass snabbt och smidigt som möjligt. Håll tummarna, behöver alla som finns! hurra idag är det vår!!

2 kommentarer:

Kol och Krita sa...

Ja, ibland känns det faktiskt som om kommunen vill ställa till det utan orsak. Det gäller att stå på sig från första början! Håller tummarna, och hoppas att allt löper fint i fortsättningen. Tack förresten för vägledningen till klädställningen hos Isabella Smith! Hittade den till slut =)

dreamhouse sa...

ja man förundras vad det är som tar sådan tid egentligen, man blir ju galen när man vet att ens akt bara ligger där. tack snälla för stöd!
ses snart igen!
kram