onsdag 14 mars 2007

kakel kök


sådant här kakel skall vi ha i köket, samt svart granitskiva (om vi inte överstiger budgeten helt..phu)

5 kommentarer:

Mikkeline sa...

Den flisa (=kakel) la jeg på badet på sommerhuset i fjor sommer. Den er nydelig med hvit fugemasse! Jeg må få kommentere på ditt forrige innlegg med det samme. Jeg har også den filmen på dvd, og sitter og ser sen om og om igjen og prøver å ta inn detaljer som man kan bruke selv om man ikke har riktig så stort hus. Artig å følge med i husplanene dine!

EVA sa...

Vi har vitt kakel med vit fog...och den vita fogen är kanske inte så bra...suger åt sig allt, så man får förbättra ganska ofta.
Granitskivor har vi också, men en melerad svart/grå/röd typ. Jättesnygg ! Och världens bästa att baka på...men första tiden går det sönder många glas, då man inte är van vid granitbänken...hihi !

KRAM EVA

Katarina i Finland sa...

Jag kan också rekommendera granitskiva, vi har helsvarta i vårt kök och de är både snygga och praktiska. Blir inga repor och man kan ställa ifrån sej heta kastruller varsomhelst. Kostade nog en hel del men de är defintivt värt det. :)

L8 sa...

Det blir jättesnyggt!
Granitskivor har vi oxå i köket sedan ca 15 år. Är jättenöjda med dom! Och inte har vi slagit sönder mer glas och porslin än med tidigare bänksskiva heller.

dreamhouse sa...

tack rara ni för tips och råd, lutar då helt klart åt granitskiva - har ni några billiga tips på var man kan köpa till bra priser? det är så snyggt och kan tänka mig som sagt att det är bra att baka på. man får väl akta glasen oxå. vi ska även ha en vit porslinsho så man hålla i kastrullerna..