karlavagnen

på landet finns det inget bättre än att lyssna och somna in till karlavagnen, p4. vi känner oss som ett riktigt gammalt pensionärspar.. love it. längtar tills vi kan lyssna varje kväll om man så vill. funkar såklart även nu, men inte samma sak när man inte har ett 'ritkigt' sovrum. ni anar inte hur mycket vi även längtar efter att kunna 'gå runt' sängen, öppna ett fönster (har just nu en alkov). denna vita snygga henry kloss radio, som just nu har sin plats i köket, skall pryda vårt vita härliga sovrum. nu har jag kategoriserat 'rum för rum' i spalten till höger. lättare att få en bild av allt som så småning om kommer att ersättas av 'riktiga' foton! natti natti o ratta in karlavagnen nu.

Kommentarer

Milly sa…
Åh, vet hur det känns när man först skall krypa över en massa ben förrän man når golvet;) Just nu sover vi alla i samma rum, och för det mesta i samma säng.Det går att bo trångt, men när man vet att nåt större väntar, så visst längtar man! Snygg radio förresten!
dreamhouse sa…
kol o krita: haha.. ja det är galet! just när man ska sova oxå!! man vill ha lugn i sovrummet.. ja den e super! gillar den verkligen. kram!

Populära inlägg