fredag 2 mars 2007

willa nordic


det här underbara new england huset är willa nordics sk 'reklampelare'. otroligt inspirerande när vi ville få fram känslan i vårt eget hus som vi ritade. det blev dock inte willa nordic som bygger vårt.

9 kommentarer:

molly's heaven sa...

Endelig kan jeg legge igjen en kommentar:)) Det huset er bare vakkert, hadde det i mappen min, da vi bygget hus! Nydelige bilder på bloggen din, og gleder meg masse til å se mer;)

Hemma på landet sa...

Sicken fin blogg.
Kram Stina

Eva sa...

Oj så otroligt vackert hus ! Man blir alldeles salig...
Och vilken fin blogg du har ! Jag kommer tillbaka...

KRAM EVA

www.whiskyochchampagne.blogg.se

Gunhild sa...

Du har en kjempespennende blogg. Gøy at du legger ut prosessen med det nye huset. Skal bli gøy å se tegninger. Du har også så mange fine linker, som jeg har hatt glede av. Jeg vil gjerne følge deg videre.

Anonym sa...

Hej!

Det ska bli kul att följa ert bygge! Vi har byggt på Dalarö och jag bloggar nu om hur svårt&kul det är att inreda ett helt hus! kraven är höga, man vill ju gärna att det ska se ut som ur en inredningstidning i varje rum!

http://www.inredning.tjejsajten.se/

Lantliv sa...

Kul att följa din blogg, hade inte varit här förr

dreamhouse sa...

hej alla! va kul att ni hittat hit!ses igen!
kramx

Anonym sa...

Huset som Willa Nordic marknadsför är ritat av Peo Oskarsson www.boguiden.se som även ritat vårt hus i Vaxholm. Han är mycket proffsig och har god smak. Rekommenderas verkligen! Anki

Anonym sa...

Ni ska vara glada att ni inte byggde med Willa Nordic. Deras husbyggen i Stockholm har kantats av den ena katastrofen efter den andra.