torsdag 13 mars 2014

springfling

somrig bild som är så himla inspirerande, från Artwood.


Solgula små krokusar, lena videkissar, bladen från gullvivorna som tittar fram.. och doften av myllig jord...Våren är verkligen här med besked♡

Förra veckan gjorde jag två planteringar i krukor till en lägenhetsvisning..att stoppa fingrarna i jorden och sätta ner de små plantorna..som man längtat! I helgen ska jag nog minsann fixa till mina egna ytterkrukor här hemma.

Min tapet, som jag första valt till mitt kontor hade tyvärr utgått, så jag fick tänka om..Men imorse hittade jag the one -Willow Camomile från Morris & Co. Vill att det ska kännas sådär somrigt och inspirerande och med en vit bas i inrednings tillsammans med min bambu och sisalmatta blir det nog finfint.

 
Fortsatt fin dag i solen!
kram camxx

3 kommentarer:

fason sa...

Vilken vacker tapet - så kul att våga lite färg och mönster!

Artwoods nya katalog står för hela min vårinspiration, och visst känner man bara för att slänga ut vinterns alla plädar, fällar och mörka kuddar när man ser deras bilder? Ha en trevlig kväll!

Caroline Alpgård sa...

Hej Camilla, gillar din blogg och allt men jag måste säga att jag ledsnat att titta in här pga att den är så seg att scrolla med. Den är för tung! Jag är inne på massor med bloggar varje dag och bloggar själv så jag är inte grönis men kan du göra något åt att din blogg är för tung så vore det en fröjd att kika in oftare:)
mvh Caroline på http://oceanlivinginsight.blogspot.se/

dreamhouse sa...

caroline: hmmmm oj..undrar om det beror på mitt stora arkiv..;) Upplever själv inte det men så får det ju inte vara.. får kolla vad jag kan göra åt det. Tack snälla för info! kram camxx