måndag 24 mars 2014

fluff fluff drömlampa♡


bilder från vitastore.dk


Åh den här gosiga fluffiga saken får gäääärna flytta in till mig! Min absoluta nya favvo, så himla elegant, snygg och sådär mumsig som man vill ha det. Lampan EOS från Vita är formgiven av danska Ravn Christensen. Den är tillverkad för hand av tunt papper och dunfjädrar, fjädrarna är äkta fågeldun men ej från levande gäss. Must have♡ 

Godmorgon kära läsare, här har det varit tyst och anledningen är att vi legat helt däckade, i princip hela familjen. Men nu är jag på benen och redo för att hinna ikapp allt. Solen skiner och det är minst sagt vår i luften. 

Min man tog till krafter och slipade av golven i mitt kontor i lördags, vilket jag ångrar...får man det. Blev inte alls som jag ville, den svarta luten hade sugit sig ner i kvistarna så det gick inte att få bort på ett snyggt sätt. Så nu blir det till att måla, och det hade jag inte tänkt till tapeterna.. Menmen.. det bli en ljus, solig studio där inne..haha.. Helt klart inspirerande om inte annat, och det är väl iof meningen i ett kreativt arbetsrum. En stor anslagstavla i kork ska även upp. Bildbevis kommer.

Nu ska jag försöka fixa undan lite och ta hand om mina små sessor som är hemma även idag.

kram till er!
camxx

3 kommentarer:

Egypt sa...

thank you

Ninnie sa...

Åh den är så fin!
Minivarianten har fått flytta in i min dotters rum :)
Ha en fin dag!

Heléne - mitt så kallade liv sa...

Vi har precis den lampan hemma och den är helt fantastisk. Älskar den.

Hälsningar

Heléne