måndag 21 september 2009

gosa med 'goose'


Ni har säkert redan uppmärksammat att canada goose lanserat sin home collection. Känns inte som något nytt i design om man ser till gant, ralp lauren och lexington- men såklart helt rätt att gå denna väg. Speciellt med fluffiga täcken och kuddar. Har ännu inte haft möjlighet att känna och klämma på lakanen, men hoppas det är en underbar kvalité. Gillar dock de klassiska ränderna och rutorna, fast loggan hade gärna fått vara mindre. Hoppas ni har en härlig måndag. det är 'kurrväder' här.

13 kommentarer:

Angelica E sa...

Jag har varit inne och tittat med, men det är ungefär samma stil som på de andra stora firmorna, men jag älskar deras bilder och naturen! Bara så vackert och man vill flytta till Canada bums *skrattar*! Vinter, massor med snö och gosiga filtar och brasor :D

Hoppas att du myser för fullt idag och krama om lilla magen!

Angelica

Tinnar och torn sa...

Nä, det var nytt för mig. Måste genast kolla in där.

Vad skönt att Domino är bra nu, undrar vad det var som bet honom? En annan katt? Orm? Jaja, strunt samma, huvudsaken att han är bra nu.
Så himla typiskt att det skulle hända nåt otäckt, du som var så osäker på om du vågade släppa ut dem eller inte. Tycker ändå du gör rätt som låter dem vara ute. De vill ju så gärna. Precis som med barn kan man ju inte skydda dem mot allt...tyvärr...
Ha det så bra med magen och håller tummarna för "kroppsvärk bort" Kram Petronella

purple area sa...

Vilka härliga inspirationsbilder, ser så kallt och ändå så mysigt ut!

Nordingården sa...

Verkligen inspirerande bilder, där skulle man inte haft ngt emot att ligga och gosa, med vovven: ) Mari.

Anci sa...

Hej !
Bilderna ser så mysiga ut, det är nästan så att jag längtar till vintern :)

Kram
Anci

Hannah`s Dreamlife sa...

Men va kul att du uppmärksammat min kollektion!!! Gå gärna in på min blogg...Vill ni ha mer tips ang det här,bara maila mig :)

karola sa...

Ser härliga ut!

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

Ha, det där får mig ju att längta efter vintern! :)

anu sa...

So lovely pictures!

Emma sa...

Först av allt vill jag tacka för en riktigt bra blogg som jag kollar varje dag!
Många vet säkert redan att detta företag använder äkta päls på sina jackor. Den största delen av all päls kommer från Kina där man tillämpar "live skinning", hundarna flås levande. Skräcken gör att pälsen reser sig och det blir då lättare att dra av pälsen. Tyvärr kan dock djurens hjärta fortsätta slå i ytterligare 10 minuter.
Av denna anledningen vill i alla fall inte jag sponsra den här handeln.
Lite makabert att dom har med en hund i reklamen....

Hannahs Dreamlife sa...

Förlåt Dreamhouse..Men kan inte hålla mig utan jag måste få svara på Emmas inlägg. Jag arbetar på Canada Goose och vet precis vad det är för päls i huvan.Pälsen kommer ifrån Coyote ( prärievarg). Det är skyddsjakt på detta djur och är väldigt strikt reglerad av olika bestämmelser.Våra jackor är -och alltid har varit - används i de kallaste platserna på jorden. I sådana klimat, där huden kan frysa på ett ögonblick, skapar Coyote päls en varm miljö
gå gärna in på canadagoose.com och läs mer! Vi använder absolut inte hund från kina!!! Dunet i jackorna kommer enbart från en religös grupp som kallas hutteriterna och plockas definitivt inte från levande fåglar.Ta gärna reda på fakta innan....Tack för mig!
Hannahs Dreamlife

DREAMHOUSE sa...

tack snälla hannah för att du klargjorde för hur det ligger till! kram

Emma sa...

Många kinesiska pälshandlare säger ju så klart inte att det är hundpäls, dom kallar det för annat för att vi i västvärlden annars inte köper det. Det finns många kinesiska namn för hundpäls, bl.a säljs skinnen som "coyote".
Jag vill inte köra med någon skrämseltaktik men jag tycker bara att vi alla borde vara medvetna om vad som pågår i Asien. Många stora hundafarmer finns där och djurens liv slutar i att bli flådda levande, ska vi då chansa och tro blint på de som har ett vinstintresse?
Att vi äter kött och använder päls är jag inte emot så jag hör gärna att Canada Goose kan garantera att det inte ligger något lidande bakom pälsen. Kineserna själv erkänner ju dock att de märker om skinnen för att vi inte ska kunna ta reda på deras ursprung.