onsdag 9 september 2009

baby stuffKom precis hem från barnmorskan, allt såg bra ut. Måste bara knapra lite mer järn, är dålig på det. När det kommer till allt som ska inhandlas till det lilla livet så kan jag lätt förstå att du kan shoppa saker i det oändliga. Saker som du egentligen inte behöver, som sedan bara ligger och skräpar i ett hörn. Försöker att sålla så mkt som möjligt så får man väl handla alltefter behov. Men något som jag velat ha ända sedan min vän jen fick sin lilla dotter är denna underbara skötväska från danska gaia & ko. Gillar att den inte ser ut som en traditionell skötväska, men är full med små fack och praktiska grejer. Ett plastat utrymme med dragkedja för ev blöta saker, underlägg etc. Den är fluffig, mumsig och i den mjukaste manchester, och nu är den iaf min - går bl a att köpa här.

5 kommentarer:

Njut i din trädgård sa...

fantastisk snygg skötväska. Hjälp vilken ful jag hade för bara 4 år sen!!! *ler*

Att ha det gott sa...

ät persilja bästa sättet att få i sig järn

Drømmen om en eplehage sa...

For en glede, Camilla!

Har fulgt bloggen din i over ett år nå, men legger ikke igjen en hilsen så ofte.
Jeg ble så utrolig GLAD av å lese at der bor et lite håp i magen din. Ett lite hjerte, masse glede og bekymring, men ikke minst livets mirakel.

Varm hilsen fra Norge.
Klem og kos, ta vare på deg selv :o)

Veronica sa...

Hej!
Ett gravid-järntips... När jag väntade tvillingarna så tog jag en "hutt" Blutsaft varje dag och jag hade perfekt järnvärde hels tiden.
Kanske inte det godaste man kan dricka men det behövs ju så lite och det hjälper SÅ mycket plus att det är naturligt så kroppen tar upp det bättre än tabletter...
Lycka till!

DREAMHOUSE sa...

veronica och att ha det gott - tack snälla för tips! ska genast anamma.

och tack snälla ni andra för goa hälsningar! kram till er alla.