onsdag 23 september 2009

baby count down
Känns som att nedräkningen har börjat på riktigt, bara typ 6 veckor kvar tills våran lilla skatt tittar ut.. Om jag kunde skulle jag gärna klicka hem ovan startpaket från ralph lauren baby, men såklart skeppar de inte hit. Skorna är ju helt bedårande. RL baby är dessutom inte alls dyrt 'over there', och speciellt inte nu när dollarn är så galet billig. Vi har haft turen att få hur mkt kläder som helst från mina söta vänner som deras smågrodor haft, fast lite vill man ju köpa själv. Gokväll alla fina. xx

6 kommentarer:

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Ett tips är Tradera, om du inte har vänner som ska till USA!

På tradera har jag köpt bla en splitt ny klänning till en kompis nyfödda från RL. Så söt!!

Det finns de som köper massor när de är i USA och sen lägger ut på Tradera. De tar såklart några kr mer än ordinariepris, men det är ändå billigare än att köpa här i Sverige.

Köp av dem med goda vitsord, och som har orginaltags kvar på plaggen. Ingen garanti förståss för att det är äkta vara, men jag tror nog att det var orginal jag köpte....Såg inte slarvigt ut i brodyrloggan i alla fall, vilket det ofta gör på kopior.

Tänk på att USA storlekar är mindre än våra. Står det 3 månader är det lagom för nyfödd! Står det 6månader så är det ofta inte större än det passar en 3-4 månaders....Fråga inte mig varför, för USA bebisar är inte mindre än våra;)

Susanne

DREAMHOUSE sa...

tack snälla susanne för att du tog dig tid och tusen tack för tipset!! ska genast kolla in. kramar

Sollenkroka by sa...

Åh vad mysigt för er!
Det ska bli kul att se bebisrummet!!! Jag har själv tvillingar och det är så mysigt att inreda deras rum...
Lycka till förresten!

Helena sa...

Hej
Jatte roligt att det snart at pa G med lilla babisen !!! Jag aker ofta till Outlet Malls har i Boston trakterna och dar kan man hitta valdigt bra deals pa markes barn klader. Tycker jatte mycket om att lasa din blogg har pa andra sidan Atlanten !! Forhoppningsvis sa bar det av till Stockholm snart.
Ha en bra dag ! Helena fran Boston

Villa Humlebo sa...

Åh, Grattis!! Har inte varit inne hos dig på vääldigt länge. Har en liten prinsessa på 3 månader och jag fick tips om e-bay, när man vill handla RL.

Kram Mia

Anna T sa...

Hej!
Jag har nyligen hittat till din blogg och vill bara säga att den är fantastiskt fin och inspirerande!!!
Jag går också i väntans tider (första barnet!) och slukar dina bra kläd-inrednings- och övrigababy tips som finns här!
Lycka till med er kommande lilla bebis!
Mvh Anna