torsdag 3 september 2009

blossa glögg 2009


Glögg kanske är det minsta man tänker på just nu, men nu är det iaf dags för lanseringen av årets design och smaker från den traditionsenliga Blossa. Blossa Clementin - för 'traditionell julkänsla', tittar man noga på flaskan ser man 09 i det som liknar vitt krusidull. Även Blossa Lingon och Apelsin tillhör årets nyheter. Snygg? - Sugen? Tycker den känns väldigt sommrig i sitt utseende, fast visst hör apelsiner och clementiner julen till.

6 kommentarer:

Fillis sa...

Nu fick jag en otrolig längtan efter jul, allt pyssel och alla förberedelser....snart snart. Kommer lilla underverket innan jul?

Marita sa...

Vad kul det är när det kommer lite nya smaker på något så traditionellt som glögg! Nog vill man prova dem alltid... men så brukar man ju ändå tycka de gamla vanliga är bäst!
kram, Marita

Aratorps Lena sa...

Nu är Camilla på benen igen, tre inlägg på en dag! Gött. Kramis

Iris sa...

åh den är säkert god.. fick nästan lite jullängtan nu ju.. vad härligt! :)

kram /iris

annashusidingtuna sa...

Känns allt lite tidigt att fundera på glögg nu även om jag förstår att tillverkaren måste vara ute i god tid.
Såg i tidigare inlägg att du också är gravid, när är det beräknat till? Vi vänta också tillökning men inte förräns till december.
Kram Anna

Lantliv på Holm sa...

Å, va härligt det är att du är tillbaka med mycket inlägg igen - jag har saknat dem och dej! Glögg känns faktiskt ganska lockande redan nu i det här höstrusket vi har på västkusten...trevlig helg!