onsdag 16 september 2009

en dröm om new england


foto: camilla - dreamhouse
Nu kan ni gå in här, hos skandiamäklarna, och läsa en liten intervju med mig om vårt new england inspirerande hus. Ha en härlig dag, här fortsätter solen att skina.

16 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Vilket fint reportage!
Tack för tipsen :)

Hoppas du mår bättre nu.
kram Ann-Christine

Erika sa...

Ni har så vackert hus, helt otroligt fint. Köket är en dröm. Fint reportage. Kram Erika

Milla sa...

Härlig artikel! När du sett den filmen så många gånger antar jag att du inte direkt avskyr Keanu Reeves .... han är typ min hemliga kändiskärlek sen 1993 och i den filmen är han ju en väldigt fin doktor ... hihi.
Det kanske finns fler New England stil filmer att tipsa om, har du fler på lager? Jag såg en film med massor av fantastiskt fin inredning (som sedan förstördes helt i en brutal elstrid) men jag kommer inte ihåg vad det var för en... kanske ett blogginläggsförslag?
Kram Milla (Flowerpower bloggen)

Weronica - En mammas dag sa...

Rolig läsning! Ha en fin dag!

Anonym sa...

ÅHHHHHHHHHHHH HELT FANTASTISKT! KRAMAR FRÅN ALEXANDRA

Anonym sa...

Fantastiskt!! Underbar veranda! Kaaan vi inte få se mer interiörbilder snart? Lite helhet kök o lite andra rum o tvättstuga o...ALLT! :)
Kram på dig!
/Anna

Tulipa sa...

Det ska jag absolut göra!

Önskar dig en solig dag!

Kram Mariette

Ljuvligt Hemma sa...

Vad spännande... jag ska genast ta mig en titt :)

Marita sa...

vilket bra repotage!
Blir så himla nyfiken på ert hus! Skulle vara så kul att få gå runt i ditt hem och njuta av allt det fina! Maken och jag har byggt vårt hus, vi flyttade in för lite drygt 3 år sedan. Jag håller just nu på att bearbeta honom så att kan kan få mer altaner helst runt hela huset... Vilken stad bor ni i? Vi bor i Eskilstuna.
kramar, Marita

Sari sa...

Jättefint reportage om ert drömhus!
Det var kul att läsa!
Ja, här har solen också visat sig idag! Det är verkligen härliga dagar vi har nu! Hoppas det fina vädret håller i sig till helgen!
Ha det så bra och sköt om dig! /Sari

Helena sa...

Hej Camilla
Jatte fint hus du har och valdigt bra reportage ! Sjalv sa bor jag i New England och haller med dej att den stilen ar valdigt fin. Jag haller pa och kampar for fullt i mitt hus. Filmen som du pratar om har jag sett nog 20 ganger.
Far jag fraga vart du kopt tavlan med hummern pa som du har under trappan !
Tack och ha en bra dag
Helena fran Boston

Anna sa...

Äntligen ett namn på filmen! Tack! Har frågat och förklarat för min syster (som är filmälskare) minst tusen ggr om hon vet vad den heter. Såg den för länge sen och kan inte släppa inredningen =)
Tack även för en så inspirerande blogg! Skulle vara kul med fler bilder från ert hem! Lycka till med bebismagen! Kram Anna

Anonym sa...

Trevlig intervju =)
Hur träffades du och din man? Du är väl 10 år äldre?

Mioora sa...

Vilken underbar veranda! Läste artikeln. Blev mycket inspirerad :)

Anna LB sa...

Kul att se artikeln om er! Så lustigt - det är "Something's gotta give" som är min inspiration till NE-stilen också. Jag tycker Keaton's "hem" där i är så vackert!
Vi har ju bara sovrummet i den stilen men satsar på en hel nedervåning på sikt, i den stilen. Jag får MASSOR av inspiration från dina fantastiskt vackra bilder!
Tack.

Anonym sa...

Tips! WINSOME säljer Amerikanska fönster och dörrar, bla. spröjsade skjutfönster som skjuts uppåt och nedåt som är superläckra. För mer info. kontakta WISOME på:
malin@winsome.se