onsdag 19 augusti 2009

tusen tack!!


inspiration från lexington.com
ojoj vad ni är härliga - blir alldeles varm av alla era gratulationer! massa kram till var och en som tagit er tid att lämna en hälsning. Vi börjar så smått att boa här hemma och visst kommer jag att bjuda på en hel del barn och baby inspiration, samt tips på saker runt detta. Jag märker själv hur jag mer och mer är en flitig besökare av sajter och bloggar runt detta, det blir ju så när man går in i ett nytt skede. Ni andra får bara hoppa över dessa inlägg, för såklart kommer jag att fortsätta visa vad som händer här i huset och trädgården (även fast det släpat efter pga mitt tillstånd). Min man förtjänar världens största guldmedalj med tanke på hur mycket han slitit här under sommaren, bl a fortsätter nu gången runt trappen så man kommer upp med barnvagnen. Än en gång, tusen tack! xx

7 kommentarer:

Anonym sa...

Stort grattis, jag läste den fina nyheten nyss. Stackare som mår så illa, inte kul att hela tiden må dåligt. Själv mådde jag inte illa en enda gång och jag var väldigt orolig över att nåt var fel. Men jag hade nog tur. Lycka till och jag håller tummarna för att du ska må bättre.

Kram

Julie sa...

Great news from you ... Congratulations! Julie in Holland :)

Vimsingen sa...

Grattis till att din blogg kom med hemmakanalens lista över intresanta bloggar!
/Vimsingen

Adriana Ximenes sa...

Du har alltid underbara nyheter på din blogg! Ha en bra dag.
Love's vän i Rio de Janeiro,
Adriana.

Christel i Snäkhuset sa...

Vad roligt!

GRATTIS och välkommen in i nästa dimension i livet :-)

// Christel i Snäckhuset

Fröken Fräken sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Fröken Fräken ifrån Fryken.. sa...

Hej och STORT GRATTIS !!!!

Vad härligt att ni väntar smått :-) Finns det något mer underbarare??

Själv kom vi hem med vår lilla Ebba för exakt 4veckor och 1 dag sedan. (Vår lilla trollunge hittar du på bild i min lilla blogg).

Jo, jag undrar om du kommer sälja CAR Möbler? JAg vill minnas att du bloggade om att du ska bli återförsäljare av Tine K och i det inlägget tror jag du hade bilder från CAR Möbler... Tacksam för svar då jag vill köpa två bokhyller från CAR Möbler.

Mvh Frida