söndag 30 augusti 2009

solrosor


inspirationsbild från coastal living
Den här helgen har bara flygit iväg... vi har inte hunnit göra någon nytta alls. Nu är det dags att fylla på med blommor här hemma. Solrosen är en favvo denna årstid, det lyser verkligen som små solar. Nästa år ska jag driva upp egna. Hoppas ni haft en skön helg. xx

7 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint med solrosor och varje år så säger jag till mig själv att nästa år ska jag så. Det är bara det att varje vår så glömmer jag bort det.

Så mycket som ni har haft kring er ett tag så hoppas jag att ni nu får vila er och njuta utav fina sensommardagar.

Annelie från Värmland

Inka sa...

Hej på dig!

Ja, vad solrosor är vackra. Tänker osökt på Van Gogh.

Och rummet nedan känns verkligen svalt. Så vackert och enkelt. Jag har en tendens att övermöblera, men jag håller på att lära mig att lugna ner mig lite. Ibland är det en konst att få till det rätt..att det inte blir för mycket, samtidigt som det ska spegla vår familjs själ i hemmet.

Vad skönt att behandlingen fungerade bra.

Lycka till!


Vänligen Inka

Marita sa...

Hej! vilken snygg köksö du har! Jättesnygg! Maken och jag håller på att klurar hur våran blivade köksö ska se ut.... vi tycker inte helt lika. Jag vill ha ett stort gammalt franskt bord till ö och han vill ha köksskåp från IKEA till stomme med en ny ekbänk. Vi är ganska långt ifrån varandra i vad vi vill... suck!
Kram, Marita

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Solrosor lyser verkligen upp!

Sari sa...

Jag håller med!
Solrosor är SÅ fina!
Så somriga och soliga!
Ha det bra! //Sari

Stephanie sa...

lovely....

House of Philia sa...

Solrosor är fantastiska javisst! Synd att de inte "passar" inne hos oss. Tror att par solgula blommor skulle ta över hela inredningen!!! :)
De är ju verkligen glädjespridare med den härliga färgen!

Ps. Hoppas du snart mår bättre...

Kram!