lördag 22 augusti 2009

domino försvunnen


Jag vet, vi tog en stor risk när vi lät våra kissar få vara ute. Det var ett stort steg men de har aldrig varit lyckligare. De är aldrig ute när vi inte är hemma och försöker att de inte skall vara ute efter sex. Det har gått strålande tills nu. Domino kom inte hem i torsdags och har varit borta sedan dess. Vi är utom oss av förtvivlan..liksom Diesel som går och letar och letar, skriker och ropar. Jag har knappt sovit en blund sedan dess och är ute på nätterna i morgonrock och gapar efter honom. Så ni som bor i samma område som oss, snälla håll gärna utkik - stor Hittelön utlovas (vi har lagt lappar i brevlådor etc). Pga av mitt gravida tillstånd och allt jobbiga som varit och är runt detta så orkar jag just nu inte mer..jag klarar inte mer nu.. Så önskar av hela mitt hjärta att vår älskling kommer hem..att han ska sitta där med sina pliriga små ögon. Domino snälla..kom hem.

28 kommentarer:

It's a house sa...

Neeej!!! Lider verkligen med er! Jag vet precis hur det känns! Man oroar sig och fantiserar om vad som kan ha hänt... Jag hoppas verkligen att han bara är ute på en lång härlig upptäcksfärd och kommer hem snart trött, nöjd och välbehållen!

Kramar

ColonialEast sa...

Jättetråkigt att höra att er älskade katt är försvunnen. Hoppas verkligen att han kommer tillbaka snart välbehållen. Håller tummarna!!!! Kram!!

Aratorps Lena sa...

Ja, han är nog snart hemma igen. Håller tummarna i alla fall och tänker på dig. Detta behövde du inte nu... Kramis

EN INREDOHOLIC sa...

Men snälla du!! Usch så ledsen jag blir när jag läser detta. Vet precis hur det känns. Jag hoppas han kommer till er bums o att ni får njuta av hans närvaro igen. Tänker på dig.

KRAMAR i massor
Jannice

Anci sa...

Åh, vad tråkigt !! Jag hoppas verkligen att han bara är ute på äventyr och att han kommer hem till er snart.
Men jag ser på våra två katter också att de är väldigt lyckliga när de är ute.
Tänker på er !

Stor kram

sinnlighet sa...

Jag lovar Dig att han kommer tillbaks, skulle nästan kunna ta gift på det. Släpp taget om det, så skall Du se och höra att han snart sitter lite moloken och väntar på Din goa mat!!

Min ragdoll Mats var borta i fyra dygn och jag kände som Du, men oooops så kom han, mager och hungrig!!

Agneta

Pure white vanilla and cats sa...

Nej ufff det va trist att høra :( Vet inte va jag skulle gjort om mina ænglar førsvann!! men mina ær aldrig ute så!! Men før många år sen så stack en av mina persere ut och va borta 1 hel dag men han låg under en buske på tomten till mamma och pappa!!! Lycka till med letningen!! Skickar en liten leteængel till er!!!
Kramisar oss 3

E sa...

Vet hur det känns... Min älskade katt har varit försvunnen i 8 veckor nu... Det värsta har varit att åka och runt till folk som svarat på annonsen och säger att de har katten hos sig när det i själva verket är helt fel katt, ibland har inte ens färgen stämt! Ibland känns det fullständigt kört men samtdigt så vill man inte ge upp hoppet...

corrina sa...

Oj, hoppas att han snart kommer tillrätta hos er. Vet hur det är ingen ro i kroppen. Skänker er mina tankar. Kram

Anonym sa...

Usch vad hemskt!! Hoppas era grannar kollar i sina förråd och bodar! Hade en birmakatt som inte kom hem, men efter lång väntan och mycket oro hittade grannen honom instängd i sitt förråd. Självklart ska han snart komma hem igen!

//Tess

My New England Dream sa...

Så forferdelig! Jeg krysser fingrene for at han kommer hjem igjen så fort som mulig!
Klem AG

Tinnar och torn sa...

Åh nej! Fy vad tråkigt. Finns ingen tröst som är tillräcklig just nu det vet jag . Men ibland kan de vara borta en längre tid för att sedan komma hem. Jag håller tummarna så hårt jag bara kan. Glöm inte att ringa polisen och kolla nätet. Det finns många snälla själar där ute som tar hand om vilsna katter. Sök på google på katt upphittad. Kanske har han bara tagit en friarstråt. Så ledsen för din skull som ska behöva genomgå detta som gravid, precis som du säger, du behöver inte detta nu. Jag ska dammsuga nätet nu. Stor kram//Petronella

Mokzan sa...

Så fruktansvärt jobbigt för er, sänder er mina tankar och skickar ut positiv energi om att han snart ska vara hemma hos er igen.

Annika sa...

Åh, jag blir ledsen för er skull! Jag vet så väl hur det känns att ha en katt som inte kommer hem. Man oroar sig så... Jag håller tummarna för att Domino kommer hem jättesnart! Kram!

tone almhjell sa...

Noe så grusomt! Domino ligner veldig på min Balthasar (ragdoll) og jeg vet hvor fortvilet jeg ville vært. Han kommer nok, skal du se. Augustnetter er mørke og spennende, men heldigvis også varme og snille.

Love Your Homes sa...

Åh Camilla, vi måste försöka hitta Domino.

Jag brukar följa en blog om kolononikatter som just nu har ett inlägg om vad man skall tänka o göra om ens katt fösvinner.

Titta på denna länk som finns där just nu

av

Bananacosmicgirl på www.hittekatter.ifokus.se

Lycka till, jag hoppas innerligt att Domino dyker upp snart.....kom ihåg att sätta ut mat i närheten så han håller sig kvar i området.

Be även att få leta i grannarnas förråd etc,......

Jag kollar lite söksidor på nätet,
Ia

Andrum sa...

Jag känner med dig och förstår hur orolig du måste vara. Håller tummarna för att han bara är ute på galej och snart kommer hem igen.
Har han halsband eller är märkt?
Lycka till! Kram!

Skrållungar och skärgårdsliv sa...

Min farmors katt var borta i nästan två veckor och kom sedan hem!
Hoppas att att han dyker upp snart! Lilla kissen är säkert bara ute på ett litet äventyr, men fy vad jobbigt att inte veta vart han är!!
Håller tummarna!
Ha en fin söndag!
Kram Nadja

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Så tråkigt!! Förstår att ni är ledsna!
Förhoppningsvis blev han lite nyfiken och är på äventyr. Be alla grannar kika i förråd, garage. Kika in i alla nyligen övergivna sommarstugor och deras förråd runt om också!

Susanne

Nettan sa...

Hoppas att Domino snart är hemma igen, när våra katter var yngre gav de sig gärna i väg på långvandringar och kom hem efter 5-7 dagar. Har ni kollat alla skrymslen och vrår där hemma, katter har ju en förmåga att gömma sig på de mest osannolika ställen.
Hoppas att du snart får lugn och ro och kan njuta av graviditeten.
Kram

Nettan

Sofia sa...

Nej vad tråkigt!! Men det är klart han kommer hem,han sitter bara runt hörnet säkert och klurar lite.

Håller tummarna!

Sofia

Att ha det gott sa...

Neeej Jag HOPPAS att ni hittar honom snart

Lina sa...

Håller tummarna för att kissen kommer tillbaks, fy så hemsk det måste vara..Kram

Anonym sa...

Fy vad hemskt. Jag hoppas att han kommer hem till er så snart som möjligt. Frisk och kry!

Vi bor i samma område, vet dock inte exakt hur långt bort. Men vi skall hålla ögonen öppna.

Tinnar och torn sa...

Hej igen Camilla!

Har du kollat alla skrymslen och vrår hemma hos er? Vår Mysan höll sig gömd i vår tvättstuga i 10 dagar utan att ge minsta pip ifrån sig när hon gjort sig illa. Katter är ofta på det sättet. Hon låg i en kartong med barnkläder som stod på en hylla. Nu mår hon bra :o)

Ville bara berätta det, för jag trodde aldrig att hon kunde finnas så nära utan att jag märkte det.

Kram igen//Petronella

tinadan sa...

Förstår precis din förtvivlan. Men han kommer snart hem ska du se! Har säkert bara gett sig iväg på ett litet äventyr.
Allt kommer att ordna sig!
Kram!

Viveka på Humlebacken sa...

Å nej, jag lider verkligen med er. Vi har också just börjat släppa ut våra, och jag är orolig varje dag.. *Håller tummarna* Snälla berätta så fort du vet något!

Anonym sa...

Vi bor i samma område och vår kisse var borta i drygt fyra dygn i våras. Jag var utom mig och gick runt och ropade precis som du. Halv tre en natt kom han bara lugnt gående, hungrig men helt oskadd! Då fick jag höra om många som berättade att katter kan vara borta i flera veckor utan att fara illa. Det slutar säkert lyckligt nu också! Birgitta