Helgpyssel




foto: dreamhouse
För första gången så känns det som att vi verkligen bor här... I skrivande stund sätts hyllor upp i vår lilla "walk in closet" och alldeles snart så åker klädberget in där. Vaknar tidigt nuförtiden, men finns just nu inget bättre än att tassa runt i huset, tända ljus och bara njuta.. Som jag har längtat efter att baka mitt galet goda (och nyttiga) matbröd. Så imorse var det premiär, visst blev den fin! Inlindad i bakduk från greengate och underlägg från madam stoltz. På översta bilden får ni en glimt av vårt köksbord, ljuvliga ranunklar i en tine k vas. På bild två, en del av vår uppmonterade hylla som nu pryder ena köksväggen. Kannan inhandlades i danmark vars konstnärinna tyckte att den blev misslyckad, jag är helt kär i den. Fortsatt mysig söndag till er.

Kommentarer

Anonym sa…
Åhhh så fint du/ni har fått det! Det är en fröjd att besöka denna sidan. Önskar er all lycka till i huset nu! Tack för att du delar med dig! kramar Alexandra
Unknown sa…
Det ser riktigt mysigt ut!
Jag som är ett planlösningsfreak blir nyfiken på er planlösning. Ligger den ute på bloggen ngnstans?
/B
www.lyckligagatans.blogg.se
dreamhouse sa…
alexandra: tack rara du.. blir så glad så glad. Tack!!!! kramkram

birgi: nej har kännt att den nog får vänta.. Kanske, men just nu så blir det för personligt, av någon anledning som det känns.. Hoppas ni förstår.. Men vi har öppen planlösning på nedervåningen mellan kök och sk vardagsrum, med den öppna spisen i "mitten" så att säga..
Nettan sa…
Vad skönt att höra att ni nu " känner er som hemma " =0) & brödet verkar ljuvligt gott...
Underbara saker du visar..
Lycka till med klädberget !!
Ha en skön Söndags Kväll..
Kram Nettan
Anonym sa…
Åhhh, vad mysigt och fint ni får det. Lycka till med allt pysslande. Brödet ser otroligt gott ut, kan du kanske lägga ut receptet?
Pernilla sa…
Vet du, den här bloggen blir bara bättre och bättre nu när vi äntligen får se hur det blir! Och att du inte vill lägga ut planlösningen respekterar vi såklart. Fast du vet ju, vi är ju dreamhouseknarkare och vill veta ALLT! ;) Receptet på brödet t.ex? Kram, förstår att du är så lycklig i huset!
Hej!
Så fint!
Vad skönt att garderoben snart är färdig. Det blir säkert så roligt att hänga upp alla kläder där sen :)
kram.
Anonym sa…
Kul det här med renovering och inredning trots att jag "inte är så bra på det". Egentligen handlar det om motivation. Lycka till i alla fall :-)
Annika sa…
Det måste kännas härligt att hänga upp kläderna i er nya "walk-in-closet"! Så fint ni har det! Jag gillar ert köksbord! Vackert med ranunklar och den fina kannan! Trevlig kväll!
Beas sa…
Vilka underbara bilder. Jag tycker mycket om ljusstakarna på första bilden, varifrån har du fått dem?

Kram Bea
Anonym sa…
Åååh.. jag förstår att du njuter!!! Skulle jag också göra av att tassa omkring i den miljön... :)
kram
Njutning, lycka, tillfredsställelse, ro, trygghet, min-känsla.....

Tack för att du får mig att minnas alla de där härliga känslorna som man har när man precis flyttat in!

Nu tror jag att jag skall ta mig en runda härhemma o njuta igen, det var ett tag sen...

Kram L

ps sluta inte blogga, älskar din blogg!!!
Brunkullan sa…
Å var kommer bordet ifrån?
Mera, mera och ännu mera bilder:)

Susanne
Sofia sa…
Det är so roligt att läsa din blogg. Vi håller just på att renovera ett 50 år gammalt hus. Sakta men säkert går det. Och roligt är det. Ert hus är verkligen jättefint!
Handplockat sa…
Mums
så härligt med nybakt bröd
unner Er verkligen att få njuta av det nya huset nu

ha en bra vecka
Anonym sa…
Kan inte jag få bo med er?
Annie sa…
Å, vad fint det blir! Jag blir så nyfiken på brödet... Recept?? Snälla? ;o)
Anonym sa…
Tips: www.mobila-posten.se
Skitcool tjänst!
Tjohalia sa…
Åh vad lyxigt med walk in closet! Kram Sandra
Jag tyckte verkligen om din lilla mjölkkanna, och jag är väldigt nyfiken på ditt goda och nyttiga bröd (som många andra), så om du lägger upp receptet så skulle jag bli himla glad :) (och min sambo hade nog också uppskattat det, det är inte varje dag man bakar bröd här hemma..) ;) /Iris
Taklyftet sa…
Grattis till att du har kommit så långt, det har blivit så fint!
//Jenny
Zizzi sa…
En walk in closet!! Vad lyxigt! Jag älskar din blogg och tycker att det är jättekul att ha fått följa med från start. Och att äntligen få se det färdiga resultatet! Man blir lika förväntansfull och lika irriterad på er snickare som ni! "Kan han inte skynda på, så man får se hur det ser ut...." Kram Cissi
Hej!
Gratulerar till nya huset! Har läst och följt med din blogg, kommenterat nån gång och blivit inspirerad. Så till den grad att jag tillsammans med min man satt igång med en blogg som skall handla om allt möjligt bl.a. inredning. Hoppas det är ok att jag länkar till din! Gå gärna in och kolla:

http://sopporna.blogspot.com/

h. Maria från Finland

P.s. Vilken färg använde ni på era vita golv i övre våningen som blev så fina? Vi funderar på att måla våra golv vita i vårt hus, skall börja med trappan och nu är vi osäkra på färgval. Halvmatt, är det bra o.s.v.?
Mia sa…
Älskar vasen!

Populära inlägg