skafferi


bild från country living
Jag längtar efter vårt skafferi! allt tar sådan tid och såklart kan vi inte göra allt på en gång..men ändå.. Hyllorna måste målas och sättas upp på den vitmålade pärlspånten och så allt lull lull. Jag vet att ni vill ha mer bilder och det är på väg men den här influensan satte stopp för fixet. Så fort vi köpt knoppar till vår fina snickrade badrumskommod så kommer bilder därifrån. More to come... xx

Kommentarer

Härligt med ett riktigt skafferi!! Förstår att du längtar :) Vilken fin bild! Precis som man drömmer om....
Vilken snygg bild! Jag vill också ha ett skafferi :) Det ska bli roligt att se fler bilder från ert fina hem. Ha en skön vecka!
Anonym sa…
Grattis till omnämnandet i senaste numret av Lantliv!

Lisa
Ojoj så mange besøkende du har hver dag! 1700, det er mange det. Men ikke så rart med tanke på ditt vakre hus og all inspirasjon du gir oss. Ble helt forelsket i din fine ovn på kjøkkenet. Vakkert med blått som kontrast! Der fikk du meg på en tanke. Skafferi står også høyt oppe på min ønskeliste,så jeg forstår at du lengter. Det er luksus!

Håper du ha det bra og nyter ditt eget hjem!

Klem Aina
Anonym sa…
Det är så härligt att följa med i dina inredningstankar... jag för min del bara längtar tills vi ska kunna börja inreda vårt skafferi..
DU, har ni någon kylanordning i skafferiet? Vi har funderat på att bara ha en ventil ut, men egentligen skulle man ju vilja kunna ha typ 14 grader året runt..
Anonym sa…
Vi har gips bakom kakelugnen och jag tror att det är tio cm mellan kakelugnen och väggen. Vad har ni haft för problem?
Nettan sa…
Ja ett skafferi vore inga fel, men då måste jag nog bygga om hela huset först..;0)
Tråkigt att du fortfarande är " krasslig ", så krya på dig !
Kram Nettan
Annika sa…
Det är toppen med skafferi! Vi har ett litet skafferi i vårt hus som är från 1923 och det är verkligen praktiskt! Ser framemot bilder när ni är färdiga! Men allt tar sin tid, så är det bara! ;)
Anonym sa…
vilket vackert skafferi
Vilket drömskafferi! Ljuvlig bild, lycka till med ert och allt annat, krya på dig och Glad Påsk! Mari.
Åh, tänk om man hade ett sånt skafferi!

Populära inlägg