torsdag 27 mars 2008

girly-kitchen


Ännu ett sött retro kök i lite cath kidston anda. Ikväll SKA knopparna till kommoden monteras, sen kommer bilder från vårt finfina badrum. Njuter numera av skummande bad med utsikt över trätopparna.. Ska nu förbi Fredells efter jobbet för att köpa galler till vår öppna spis, de skall sitta på sidan, inmurad i spisen.. och som ni sett så är den klar.. jo på bild.. the saga contiune. Ni ska få en uppdaterad story om vår murade öppna spis men har bara inte orkat skriva om ALLA bedrövelser med det här bygget, skulle nog skrämt bort er och inte minst alla ni nybyggare. Men jag lovar att ni ska få mer tips som ni skall tänka på för att undvika de alla fällor man lätt ramlar ner i.

4 kommentarer:

Guldkant På Livet sa...

Himmel vilket läckert kök i inlägget nedan, gör ont i hjärttrakten av att se bilderna... ni gör ett fantastiskt jobb med huset! Mari.

Anonym sa...

Hej!

Har följt dig sedan början och önskar verkligen att ni snart ska få ordning på allt! Vihar bestämt oss för att bygga! Det känns jättehärligt, men skrajsigt på samma gång! Vi är VÄLDIGT intresserade av tips och råd. Dessutom av hur ni allmänt har tycket att husföretaget funkat eftersom de är en av dem som vi ska ta kontakt med. ÄLSKAR fasaden och din american porch, och öppna spisen ska vi bara inte tala om! LYCKOST!!

Kram Maja

PS: Kom ihåg att det som inte dödar härdar...:o)

Anonym sa...

heej fantaskisk blogg har du sett den nya lexington kollektionen den är värkligen jätte snygg

mvh
lisa

Hem & Lyckas Mia sa...

Vilka snygga kök du visar i ena inlägget efter det andra! kram!