sjökortfoto: dreamhouse
I mitt inlägg om min nya käre vän 'howard fåtöljen' så fick jag frågor om vår fina tavla. Tavlan är ett inramat gammalt sjökort av stockholms norra skärgård (inkl värmdö såklart), så vi tyckte att den var väldigt passande. Gillar massor. Hittade tavlan hos mysiga butiken Hemboden här på Värmdö (mölnvik), väl värt som utflyktsmål om ni annars inte har vägarna förbi. Den superfina golvlampan, ala hamptons-style, hittade jag hos zandvoort (återigen).

Kommentarer

ColonialEast sa…
Gillar också såna där sjökort. Jättefint blev det. Och lampan är urläcker! Gillar verkligen din blogg!
- ColonialEast -
Snyggt med sjökort!

Hemboden nästa! De har även fått in snygga ljusstakar.....


Kram L
Anonym sa…
Visst är det en bra idé! Vi har också ett sjökort liggande, har inte ramat in det ännu men det kommer... En liten fråga...vill du anta min utmaning? Kram Karin
Zizzi sa…
Det finns en butik som säljer sjökort vid skeppsbron också, och en butik som säljer gamla kartor på gångstråket i gamla stan.
Kram cissi
Lella sa…
Lampan är verkligen snygg, tack för informationen om var den kommer ifrån!!
Kram och trevlig helg
Anonym sa…
Jättefint med sjökort!
Vad fint ert hus är!
Anonym sa…
Snygg lampa! Skulle vara gulligt av dig om du kan säga hur starka glödlamor den tål eftersom jag jagar en dylik?
Christina
Bitte sa…
Vilken härlig blogg du har , så jättefina och inspirerande bilder. Fåtöljen är ju underbar och lampan också. JÄTTE JÄTTE snyggt !!
Kram Bitte
Susanne sa…
Superfin howardfåtölj samt den röda soffan! Skulle mer än gärna veta vilken leverantör det är för de båda. Bor i Umeå och har inte tyvärr inte tillgång till Zandvort men kanske om jag visste vilken leverantör så är det möjligt att gå den vägen.

Susanne
dreamhouse sa…
susanne: ring gärna zandvoort, de kanske kan leverera den ändå. tyget är från en leverantör (kommer inte ihåg men köpt hos zandvoort), liksom fåtöljen (jio). Men ring dem och fråga!

Tavlan är från Hemboden på Värmdö, tror det är en lokal leverantör men tipsar även här att ringa och kolla.

Lycka till!!! xx

Populära inlägg