lördag 29 mars 2008

ljuvlig butikEn av mina favvo butiker när jag besöker usa är underbara anthropologie. Butikerna är som godis- ljuvlig inredning blandat med kläder, skor, väskor, sängkläder...ja allt. Under min tid i Miami så hängde jag där titt som tätt...mmm. Så missa inte vid nästa US besök. Glädjande nyheter är att de nu börjat skeppa över atlanten , ska nog försöka mig på min första beställning...nattinatti

10 kommentarer:

Sofia sa...

Hej!!

Jag vill bara tipsa dig om filmen "Evening", den är en orgie i New England-stil. Filmen handlar om en sjuk kvinna som ser tillbaka på sin ungdom, bla på ett bröllop som utspelar sig vid det vackraste hus man kan tänka sig. Se den och bli inspirerad av miljön och rörd av historien.

Broarne sa...

Oj, så läckert. Jag har funderat på att köpa grejor från USA också, men det har stupat på fraktpriset. Har du något bra tips?
Annmarie

Mia sa...

Hejsan! Saknar USA jag med, men av alla ställen i det landet är ju inte Miami vinnaren. Hur kommer det sig att du valde den staden?

ColonialEast sa...

Tack för butikstipset! Ska ta mig en titt med en gång.

Villa Humlebo sa...

Måste säga att du har en väldigt inspirerande blogg. Vi håller på att bygga ut vårat hus. Läser bloggar o tidningar i mängder för att hämta tips o idéer. Älskar alla vackra bilder!

Kram

Johanna at missfixtrix sa...

Nice... Ytterligare en butik att besöka. Tack för tipset om Hemboden dit måste jag åka nästa gång jag är på Värmdö. Zandvoort tillhör favoriterna.
Trevlig helg

Stämningsfullt sa...

tack för tipset! Ska kika närmare på butiken :)
Kram!

Dreamhouse sa...

sofia: tack snälla för tipset - ska jag verkligen kolla in!!

annmarie: jo ja vet att det är dyrt men jag brukar jämföra vad det kostar med flygbiljett och hotell så helt plötsligt blir det väldans billigt..;) och nu är ju dollaren så pass låg så då för man verkligen passa på! men det är ju som med allt en prioritering. tyvärr så har jag inte några tips om just fraktpris annars..xx natti

mia: jag var där och jobbade så inget direkt val. en galen stad, som en rosa såpbubbla som inte är verklig. kan vara skönt ett tag men oj vad man längtar tillbaka till "verkligheten" efter ett tag. men miami är grymt! den kubanska maten, stränderna etc (ge det en chans). xx

alla: nattnatti och ha en fortsatt skön helg

New Me sa...

Hej! Jag håller med dig om affärstipset! Det är en härlig och inspirerande butik att besöka, liksom mina andra favoriter Restoration Hardware och Crate and Barrel. Jag älskar amerikanska heminredningsaffärer och deas hemsidor.
Trevlig söndag!

Linda.Lee.Andersson sa...

Hej! Tänkte bara säga att din blogg är jätte fin! Tänkte även passa på att fråga hur du lyckats få tre "spalter" lite ny på det här med bloggar och layout men efter att tittat på din måste jag säga att jag fått massa ideer till hur jag ska förbättre min. Men som sagt HUR får man tre spalter.
MVH Linda Lee Andersson