fredag 27 juli 2007

dagens fynd


foto: lånat från country homes
åh vad jag älskar auktioner! iklädda regnkappor och paraplyn trotsade vi idag regnet och budade hej vilt. det blir tyvärr inga bilder från våra fynd men ropade bl a in en skål från rörstrands 'entre', en supersöt porslinskål med trälock från gantofta, 'majas mejeri', ett trätråg (till bröd), en gammal vevgrammofon med tillhörande stenkakor - haha.. blev inspirerad från strand hotellet i tisvildeleje där de hade en liknande. tänkte ha den på altanen eller framför öppna spisen och lyssna på skrapiga gamla melodier, hög mysfaktor. det blev även ett litet svart avskaft bord med svarade ben samt en självgående stiga gräsklippare (galet spontant men den funkar finfint och var superbillig). imorgon blir det nog östtjärna och hoppas på mer möbler denna gång! ovan bild är helt ljuvligt..så otroligt 'sommarfräscht' med blandningen av de rent vita samt de blå/vita hundtandsmönstret.. natti.

11 kommentarer:

Naturegirl sa...

You have a beautiful blog here with exquisite photos! NG from Canada

Spets och snor sa...

Spanade efter dig på Östtjärna idag...Blondin med lång karl... ingen napp. Jo en men det var fel :-)

Mimmi sa...

Å jag vill också gå på auktion! Inte lätt med småbarn i koltåldern tyvärr, det blir att lägga bud på nätet i såfall. Jag tänkte be dig om lite shoppingtips i Stockholm, vet ju att du har superkoll :)! KRAM

Karna sa...

Det må jeg si var noen fine funn, slike sveive grammafoner er jo bare sååååå stilige! Ser for meg den på terassen deres, koselig!

Utrolig flott seng du viser på bildet, ELSKER hvitt og blått.....mmmmmmm....God søndag!

Skrotmaja sa...

Hej! Här har jag inte varit tidigare...men jag lär återkomma : ) Ser fram emot att få se bilder på dina fynd!

Ha en skön kväll!

Sanctuary sa...

Hi, I have visited to admire your blog numerous times, thank you for all the inspiration! I have just started my own blog and hope you don't mind that I added your blog in the links!

Lena sa...

Visst är det skoj med auktioner! Lycka till med rivning och allt på eran tomt....
Kram

VÅRT NYA HEM sa...

Vad kul att gå på auktion och att dessutom göra fynd! Själv är man äntligen tillbaka i cyperspace, surfar runt som en tok *fniss*. Ha det forsatt gott i dalarna:-) Rekommenderar varmt ett besök hos Ylva Skarp i Hjortnäs om du inte har varit där förrut!?! Kramis Jenny

moderncountry sa...

Oj, funnene dine hørtes kjempeinteressante ut, få se da!!Mener, du vil vel vise noen bilder? Kremt, kremt..fniss

Pethra sa...

Kanonfint!

dreamhouse sa...

alla: tack för alla rara kommentarer!! och tusen tack för tipset i hjortnäs! och kul att nya hittat hit! blir så glad att ni besöker mig! masssa kram!!


naturegirl: thank you so much for stopping by and glad u like it! see u soon again! xx