måndag 23 juli 2007

auktioner?


nu har vi anlänt till dalom. alltid lika skönt och fridfullt..här är det semester på riktigt, man verkligen varvar ner och inte gör någonting.. så fort jag är tillbaka till 'verkligenheten' kommer en rapport från danmark och österlen med mina tips och smultronställen. hittade bl a ett superfint gammalt bockbord, inte så långt men med riktigt kraftiga brädor och gamla spikar. kommer att ha det på altanen i ena hörnan som planteringsbord liksom ovan. kan även används som avställningsyta när man grillar, buffé eller liknande. blir perfekt. nu vill jag fråga alla mina dalkullor och dalmasar om tips på auktioner under kommande vecka. blir såå glad om ni vet några. missade ju precis helgens..

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hej

Det blir auktion i Östtjärna, Gagnef, den 28/7. Se antikgomman.com för mer info. Brukar vara trevliga auktioner i gamla Folkets Hus i Gagnef.

Lena

Petra sa...

Skönt att ni kom fram ordentligt. Saknar er redan! puss å knus

Anna sa...

Välkommen till Dalarna, tyvärr kan vi inte bjuda på värme och sol dock. Hm! Här kommer några tips:

http://www.antikgomman.com/
http://www.dalarnasauktionsbyra.nu/

Här hittar du Falu Statsauktion, Ludvika (Hörk rekommenderas) m.m.:
http://www.dalarna.se/template/NewsPage____3275.aspx

Sen finns det stora loppisar på lördagar i Falun och Ludvika. En fin antikaffär vid inloppet i Säter, höger sida om du kommer från Borlänge hållet. Många fina möbler i gott skick där. (Öppet efter 14.00 tror jag). Pärlan i Gustafs (i närheten av kyrkan) öppet ons 14 - 18 och lördagar till kl. 14.00.

Hoppas du hittar några fynd i Dalarna.
Kram och sköt om dig/er

Spets och snor sa...

I torsdagstidningen står alltid alla lokala auktioner uppräknade. Jag var ned och letade efter våran nu på morgonen för att kunna tipsa dig men så hade vi varit duktiga och åkt till pappersåtervinningen... Kan du få tag i den på annat håll kanske?

Såg att du fått bra tips från Anna också och Lena... Vad blir det då?

Sofia sa...

Vännen. Åker du på auktion i Ludvika får du säga till så kan vi ses! Ring mig innan.

Soff :)

dreamhouse sa...

lena: åh tack snälla! den ska jag åka på!

petra: desamma gullis! rings idag! pussss

anna: tack o tack! lite kikar den dock fram idag. då ska jag gå in och kolla! såg att det var en i björbo till helgen! den ska jag kolla in. tusen tack för alla tips! ska kolla in! ha en mysig dag! och stor kram

spets och snor: tack ska genast försöka luska fram den.. tror det blir björbo och gagnef och ska kolla in tipsen. letar efter en byrå, klädskåp, sängbord, zinkbaljor..etc tack och kram!!

soff: jamen just det, du är ju där!! lovar ringa om så! ha det superskönt nu! massa kram!!

moderncountry sa...

Så deilig med ferie, men synd været ikke er det beste da :( Men så er det jo litt kos å snuse rundt på Auksjoner og kanskje en loppis man finner langs veien :) Bordet på bildet var vakkert og det skal bli fint å se ditt lille hjørne! Ha det godt og kos deg videre, klemmer ;)

dreamhouse sa...

aina: ja det är helt galet skönt! jag lovar att bilder kommer! hoppas du har det gott! massa kram!