jakt på sideboard


foto:potterybarn
igår var vi en sväng förbi min favvo butik zandvoort för att kolla in olika sideboards. vi är på jakt efter ett liknande som ovan fast åt det svarta hållet.. gillar att man kan ställa grejer både nere, ovan samt de små lådorna..

Kommentarer

Poppins sa…
Det låter läckert med en svart variant. Fast den var jättesnygg den här också.
kram
Skatan sa…
Instämmer med Poppins - häftigt med svart! Hoppas du hittar det du söker : )
Sallys hus sa…
Men hu va snyggt!
Vart hittar man den butiken? Sthlm?
Hoppas ni hittar det ni söker!
Katarina
dreamhouse sa…
poppins: ja visst e det ljuvligt! kramkram

skortmaja: tack snälla! ja tror det blir tjusigt!

rowhouse creative: thanks for stopping by! xx

Lilla ugglebo: zandvoort ligger bortåt sickla i stockholm, gå in och kika på hemsidan så ser du karta. bilden är från amerikanska potterybarn.. tack gulle!
anna k. sa…
Jag håller med de andra att en svart variant låter jättesnyggt. Har själv varit på jakt efter en liknande fast vit. Det är svårt att hitta rätt.
En svart skulle bli superläcker! Vi har en liknande med mer rak i benen som är i oljad ek, men den passar inte alls i vårt nya hus så jag funderar faktiskt på att måla den vit! Ha en skön dag! Kramen!
Anonym sa…
Oj, det var fint!! I svart ännu finare. Ett sånt vill jag med ha! Jag håller på att göra ett av ett gammalt bord, men det blir långt ifrån så fint... Men det får duga så länge.
Anonym sa…
hej jag brukar lasa din blogg och tankte for forsta gangen skriva en kommentar, jag gillar verkligen din stil och smak gallande inredning och design
kram
Anonym sa…
oj fel lank
Anonym sa…
Hej, vad kul med din blogg. Idag kom det in en tjej till min butik och sa att hon hade sett på din blogg att du sökte efter ett svart sidebord med hyllplan och lådor. Simsalabim det står i min butik. www.apieceofheaven.se.
Hemsidan är dock inte klar men jag har en bild på sidebordet som jag kan maila.
fantastiskt kul att tjeje sett din blogg inne i min butik tipsar hon mig. Och här sitter jag.. I LOve internet
johanna sa…
Åhh vilken tur jag hitta hit...herregud vilka bilder du lagt ut,älskar allihopa..hoppas det inte gör något om jag länkar dig
kram
Anonym sa…
Veldig greit med slike bord, kan stilles nesten over alt, bak sofa, til en vegg, eller under et vindu...kjempe greit med litt ekstra hylleplass også....Håper dere finner det dere leter etter!
Mrs M sa…
Stod det inte ett svart på zandvoort *letar i mitt fotografiska minne*? Det enda sideboard jag kommer på direkt är oliver furnitures konsolbord...
KRAM
dreamhouse sa…
alla: ååh vad glad jag blir för alla nya som lämnar en kommentar, ni anar inte hur mkt det värmer att ni kikar in hos mig och även lämnar en liten rad! tusen tack och kram

tack elisabeth för tips, de har verkligen jättefina saker. och tack anonym med din butik, vadu världlen är liten men internet är desto större lär man sig! haha.. kram
dreamhouse sa…
mimmi: jodå men det är lite får lång men du har helt rätt ser ut som att vi kanske hittar det vi söker där! tack o kram!!
Anonym sa…
Hej,

Hittade du ett sådant sideboard som du beskriver? Är själv på jakt efter ett, i mörk mörk brunt, mot det svarta hållet. Eventuellt vet du vart man kan få tag på ett sådant bord?

Mvh
Tove
Anonym sa…
Glömde säga att det ska vara raka linjer, typ Slettvoll stuket.

Populära inlägg